Søstrene Spears:

Britney krever at lillesøsteren fjerner navnet hennes fra boken

Det stormer rundt søstrene Spears etter at Jamie Lynn denne uken gav ut bok om den vanskelige barndommen og søsteren. Britney ber henne slutte å spre løgner.

LETTER PÅ SLØRET: Jamie Lynn Spears er skuespiller, artist og lillesøsteren til Britney Spears. I selvbiografien, som kom ut 18. januar, snakker hun ut om hvordan det var å vokse opp i skyggen av sin verdensberømte storesøster. Foto: NTB.
LETTER PÅ SLØRET: Jamie Lynn Spears er skuespiller, artist og lillesøsteren til Britney Spears. I selvbiografien, som kom ut 18. januar, snakker hun ut om hvordan det var å vokse opp i skyggen av sin verdensberømte storesøster. Foto: NTB. Vis mer
Publisert

Den bitre og svært offentlige feiden mellom Britney Spears og lillesøsteren fortsetter. Nå forteller Jamie Lynn om den gangen Britney låste inn dem begge inne med en stor kjøkkenkniv.

Jamie Lynn Spears (30) har alltid levd i skyggen av sin storesøster, Britney Spears (40). Det kommer frem i selvbiografien Things I Should Have Said, som Jamie Lynn nylig kom ut. Det skriver det svenske nettstedet Baaam.se.

Boken har skapt mer splid mellom søstrene den siste tiden. Nå har Britney, via sitt juridiske team, krevd at alle nevninger av henne i boken skal bort og viser til at «Britney har blitt overkjørt nok».
Med det vises det til formynderskapet, som Britney Spears var under i 13 år, hovedsaklig var styrt av faren hennes; James Spears. Formynderskapet ble opphevet i fjor.

I boken forteller Jamie Lynn blant annet om hvordan det var å være Britneys lillesøster da det stormet som verst.

I et intervju med podcastprofilen Alexandra Cooper i programmet Call Her Daddy på Spotify, beskriver Jamie Lynn hvordan forholdet til Britney forverret seg i takt med at psyken hennes gjorde det samme.

Da Jamie Lynn var 11 år, skjedde det noe som for første gang gjorde henne redd for Britney.

Søstrene vokste opp med en alkoholisert far og en medavhengig mamma. Jamie Lynn beskriver hvordan hun i dag bærer nag til moren, som lot faren holde på.

KJENDISFORELDRE: Ifølge Jamie Lynn Spears nye bok, var faren alkoholiker og moren medavhengig. Hun bærer fortsatt nag til dem den dag i dag. Over bilde av Lynne og Jamie Spears fra 2004. Foto: NTB.
KJENDISFORELDRE: Ifølge Jamie Lynn Spears nye bok, var faren alkoholiker og moren medavhengig. Hun bærer fortsatt nag til dem den dag i dag. Over bilde av Lynne og Jamie Spears fra 2004. Foto: NTB. Vis mer

Da Britney var på toppen av sin popkarriere begynte Jamie Lynn å merke forandringer i søsterens personlighet. Hun skriver i boken:

Britney begynte å vise tegn på utmattelse. Britney forandret seg foran øynene mine. Jeg var fortsatt for ung til å forstå hennes kamp, men jeg var stor nok til å forstå den destruktive oppførselen, som liknet på vår fars. Noe var blitt annerledes med søsteren min, men jeg hadde ikke mot nok til å si ifra.

Podcasten Call Her Daddy utvikler Jamie Lynn sin fortelling:

Britney ville trekke seg unna oss i familien, noe som er normalt i den alderen. Når hun gikk ut med vennene sine, husker jeg det som at hun gjennomgikk en festperiode eller noe sånt. Hvilket er okay, hvorfor ikke.

LES OGSÅ: Britney Spears: – Det kan best sammenlignes med sex trafficking

Kjente seg utrygg

Jamie Lynn beskriver hvordan hun tidligere kjente seg som midtpunktet i Britneys liv. Når hun ikke lenger var det, vaklet hennes følelse av trygghet. Så en dag skjedde det, som skremte henne enda mer. Jamie Lynn skriver i boken:

Britney sa til meg: «Baby, jeg er redd». Hun tok en stor kjøkkenkniv, dro meg inn på rommet mitt og låste oss inne der. Hun la kniven i nattbordskuffen og gjentok:« Jeg er redd». Hun trengte meg ved sin side når vi sov og jeg var maktesløs og kunne ikke gjøre noe med det.

NÆRE: I mange år var Britney og Jamie Lynn Spears svært nær hverandre. Nå er de i en offentlig strid hvor mange faktorer spiller inn, hvor den siste er Jamie Lynns biografi.
NÆRE: I mange år var Britney og Jamie Lynn Spears svært nær hverandre. Nå er de i en offentlig strid hvor mange faktorer spiller inn, hvor den siste er Jamie Lynns biografi. Vis mer

– Jeg var veldig liten, det var ekkelt og jeg kjente meg utrygg. Jeg forsto ikke situasjonen, jeg vet bare at jeg var redd. Spesielt med tanke på at hun var noen jeg vanligvis ville vendt meg til når jeg var redd. Nå var jeg plutselig redd sammen med henne, sier Jamie Lynn i podcasten.

Familien ba henne tie

– Hun må ha lidd mye, men jeg var et barn og visste ikke hva jeg skulle gjøre med det. Jeg fortalte om hendelsen til mennesker rundt meg, men jeg fikk aldri lov å kjenne på følelser. Det var alltid «ti stille, alt er okay», sier Jamie Lynn.

– Jeg var aldri redd for at hun skulle skade meg, men det føltes utrivelig, ærlig talt.

Jamie Lynn påpeker at hun alltid har prøvd å snakke godt om søsteren.

– For jeg fikk aldri lov å si noe negativt om henne. Jeg elsker henne, jeg er hennes største fan, men hvorfor var det aldri normalisert det å kunne si i fra om noe. Jeg bryter et mønster, som har blitt innprentet i meg. Jeg må få snakke om mine opplevelser, sier Jamie Lynn nå.

Britney slår tilbake

Britney Spears på sin side har reagert kraftig etter at søsterens bok kom ut. På Twitter postet hun et innlegg hvor hun gratulerer Jamie Lynn med å «ha introdusert sin storesøster for konseptet å synke LAVT… LAVERE… LAVEST».

«Jeg har aldri vært i nærheten av deg med kniv eller i det hele tatt tenkt tanken om å gjøre noe sånt!!!» og «Vær så snill å slutt med disse løgnene i Hollywood-bøker», skriver Britney i en åpen meddelelse til Jamie Lynn.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer