Britney Spears:

Britney Spears: - Jeg skal gi dere noe å prate om, jeg

Britney Spears (35) med kraftig stikk til pressen under konsert i Las Vegas. Se video!

BRITNEY SPEARS: Britney Spears gir et stikk til pressen og overrasker alle med en coverlåt hvor hun faktisk synger. FOTO: NTB Scanpix
BRITNEY SPEARS: Britney Spears gir et stikk til pressen og overrasker alle med en coverlåt hvor hun faktisk synger. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 1999 hadde «alle» sangstrofen «Hit Me Baby One More Time» på hjernen, og den amerikanske 17-åringen Britney Spears gjorde dermed inntog på stjernehimmelen. Siden den gang har den vakre blondinen underholdt oss med låter som «Toxic», «Crazy» og «Womanizer» for å nevne noen - og hun vokste opp til å bli en verdens absolutt hotteste popstjerner.

Likevel har hun ofte fått slakt i media fordi hun aldri (eller svært sjeldent) synger live. I årevis har kritikerne slaktet henne for å lipsynce - ja, hun har kanskje showet mer enn hun har sunget de siste tiåret, men nå har Louisiana-popstjernen fått nok. NB! Se video lengre ned i saken!

Under en konsert i Las Vegas, der hun holder rundt 50-70 konsert i året, bestemte 35-åringen seg for å kjøre på med coverlåt som viser at hun fortsatt har en ganske så bra stemme. I samme slengen ga hun pressen et stikk - og forklarte at hun har tenkt mye på hvordan hun har blitt behandlet av pressen de siste årene:

- I et ene minuttet bryter de deg ned og er sikkelig ekle, mens i det neste minuttet er du på toppen av verden. Jeg har aldri snakket om det, men det skal sies at jeg er en sørlig jente. Jeg er fra Louisiana og jeg liker å holde det ekte, så jeg vil bare sørge for at jeg fortsatt har noe dere kan snakke om, sa hun under konserten, snudde på helen og begynte å synge Bonnie Raitts «Something to Talk About».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer