Britney Spears:

Britney Spears: - Jeg skal gi dere noe å prate om, jeg

Britney Spears (35) med kraftig stikk til pressen under konsert i Las Vegas. Se video!

BRITNEY SPEARS: Britney Spears gir et stikk til pressen og overrasker alle med en coverlåt hvor hun faktisk synger. FOTO: NTB Scanpix
BRITNEY SPEARS: Britney Spears gir et stikk til pressen og overrasker alle med en coverlåt hvor hun faktisk synger. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 1999 hadde «alle» sangstrofen «Hit Me Baby One More Time» på hjernen, og den amerikanske 17-åringen Britney Spears gjorde dermed inntog på stjernehimmelen. Siden den gang har den vakre blondinen underholdt oss med låter som «Toxic», «Crazy» og «Womanizer» for å nevne noen - og hun vokste opp til å bli en verdens absolutt hotteste popstjerner.

Likevel har hun ofte fått slakt i media fordi hun aldri (eller svært sjeldent) synger live. I årevis har kritikerne slaktet henne for å lipsynce - ja, hun har kanskje showet mer enn hun har sunget de siste tiåret, men nå har Louisiana-popstjernen fått nok. NB! Se video lengre ned i saken!

STIKK TIL PRESSEN: Britney Spears har i løpet av karrieren sin vært i hardt vær, men nå har hun fått nok. FOTO: NTB Scanpix
STIKK TIL PRESSEN: Britney Spears har i løpet av karrieren sin vært i hardt vær, men nå har hun fått nok. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Under en konsert i Las Vegas, der hun holder rundt 50-70 konsert i året, bestemte 35-åringen seg for å kjøre på med coverlåt som viser at hun fortsatt har en ganske så bra stemme. I samme slengen ga hun pressen et stikk - og forklarte at hun har tenkt mye på hvordan hun har blitt behandlet av pressen de siste årene:

- I et ene minuttet bryter de deg ned og er sikkelig ekle, mens i det neste minuttet er du på toppen av verden. Jeg har aldri snakket om det, men det skal sies at jeg er en sørlig jente. Jeg er fra Louisiana og jeg liker å holde det ekte, så jeg vil bare sørge for at jeg fortsatt har noe dere kan snakke om, sa hun under konserten, snudde på helen og begynte å synge Bonnie Raitts «Something to Talk About».

Du kan jo bedømme selv, men vi i KK-redaksjonen elsker Britney - og synes hun gjør det ganske så bra! Kanskje et velfortjent stikk til pressen? (Psst: Slik kom Britney Spears tilbake i superform)

LES OGSÅ: 15 år skiller disse Britney-bildene
LES OGSÅ: Ble hetset for kroppen - sjekk hvordan Britney Spears svarte!

FULL Monologue and FULL Cover. Britney picked up a mic and SANG the hell out of Bonnie Raitt's classic "Something To Talk About"!. Vis mer

Som kjent har Britney, i likhet med så mange andre verdenskjente idoler, også hatt en mørk side. Vi husker jo alle da hun i 2007 gikk på en real smell da oppmerksomheten og presset fra media og management tok overhånd.

Jepp, du har vel ikke glemt da Britney shavet bort alt håret - som nå faktisk er 10 år siden?

Heldigvis har tobarnsmoren i løpet av de siste 10 årene gjort helomvending. Etter flere runder på rehab for å få bukt med alkohol- og narkotikamisbrukt og timer med terapi ser det endelig ut til at popstjernen har funnet en indre ro. Bare se hvor råflott hun ser ut nå!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer