Britney Spears

Britney Spears bekrefter: - Jeg er gravid

Popstjernen venter sitt tredje barn med sin 12 år yngre forlovede.

BRITNEY SPEARS: Popstjernen Britney Spears og kjæresten Sam Asghari blir foreldre. FOTO: NTB
BRITNEY SPEARS: Popstjernen Britney Spears og kjæresten Sam Asghari blir foreldre. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På sosiale medier bekrefter popstjernen Britney Spears (40) at hun venter sitt tredje barn - etter at hun oppdaget at hun hadde lagt på seg, til tross for at hun iherdig har forsøkt å gå ned i vekt før en reise til Hawaii.

Det var samboeren Sam Asghari (28) som oppfordret henne til å ta en graviditetstest. Som viste seg å være positiv.

Også den vordende faren har delt den hyggelige nyheten på sosiale medier, og forteller at han gleder seg til å ta fatt på papparollen:

Fra før har Britney Spears sønnene Jayden (15) og Sean (16) med eksmannen Kevin Federline (44). De ble skilt i 2007.

Redd for å bli fødselsdeprimert

Nyheten om popstjernens graviditet kommer bare fem måneder etter at Britnetys far Jamie Spears ble fjernet fra det mye omtalte og omdiskuterte vergemålet som i sin tid ble opprettet da Britney var psykisk syk.

I Insagram-posten der hun bekrefter graviditeten, som ble publisert 11. april 2022, åpner hun også opp om at hun ved de tidligere svangerskapene har vært fødselsdeprimert.

40-åringen gir uttrykk for at hun er redd for at det kan skje igjen, og at hun dermed tar forholdsregler hva gjelder paparazziene som lusker i nabolaget.

FØLTE SEG JAKTET PÅ: Under de to foregående graviditetene, som her i 2005, følte Britney Spears at hun ble jaktet på av paparazzifotografene. Denne gangen skal hun ta forholdsregler for å hindre fødselsdepresjon som følge av jaget. FOTO: NTB
FØLTE SEG JAKTET PÅ: Under de to foregående graviditetene, som her i 2005, følte Britney Spears at hun ble jaktet på av paparazzifotografene. Denne gangen skal hun ta forholdsregler for å hindre fødselsdepresjon som følge av jaget. FOTO: NTB Vis mer

«Jeg kan åpenbart ikke gå ut så mye om dagen, fordi at paparazziene vil ha pengene sine og bilder av meg, som de dessverre allerede har ... Det er tøft fordi jeg pådro meg fødselsdepresjon, noe som var helt grusomt» (...) skriver popstjernen.

Men denne gangen skal hun være føre var, og holde seg innendørs, passe på kropp og sinn, og gjøre mye yoga, forklarer hun videre.

Britney og den 12 år yngre skuespilleren møttes under musikkvideo-innspillingen av Britney-låten «Slumber Party» høsten 2016. De forlovet seg kort tid senere, og han har støttet forloveden gjennom de tøffe årene da hun forsøkte å løsrive seg fra det omstridte vergemålet.

Nå ser det derimot ut til at lykken smiler for kjendisparet - som i løpet av året kommer til å bli foreldre til sitt første felles barn.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer