Britney Spears:

Britney Spears slått rett ned utenfor restaurant

- Traumatiske opplevelser er ikke nytt for meg, for jeg har opplevd en del. Men dette var jeg ikke forberedt på, skriver superstjernen.

BRITNEY SPEARS: 41-åringen har anmeldt hendelsen. Foto: NTB
BRITNEY SPEARS: 41-åringen har anmeldt hendelsen. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske sangstjernen Britney Spears (41) har anmeldt en av basketballstjernen Victor Wembanyamas (19) sikkerhetsvakter for vold, etter å ha blitt slått ned utenfor en restaurant i Las Vegas onsdag kveld.

Det melder Rolling Stone.

- Har opplevd en del

Politiet i Las Vegas bekrefter hendelsen, og bekrefter også at Spears har anmeldt forholdet.

Nå skriver TMZ at det hele skal ha skjedd fordi Spears ønsket et bilde med basketballspilleren.

41-åringen forteller selv at hun er stor fan av 19-åringen, og at hun derfor gikk bort og prikket ham på skulderen før sikkerhetsvakten ga henne et slag i ansiktet.

«Traumatiske opplevelser er ikke nytt for meg, for jeg har opplevd en del. Jeg var ikke forberedt på det som skjedde med meg i går», skriver stjernen selv på Instagram.

Videre skriver 41-åringen at hun ønsket å ta kontakt med basketballspilleren for å gratulere han med all suksessen.

«Det var veldig bråkete rundt oss, så jeg prikket han på skulderen for å få oppmerksomheten hans - og jeg vet han har uttalt at jeg tok tak i han, men det var bare prikking. Sikkerhetsvakten hans slo meg i ansiktet uten å se seg tilbake», fortsetter hun.

Spears skal ha blitt dyttet så hardt at hun falt i bakken og mistet brillene. Hendelsen synes hun selv er veldig pinlig, men nå håper hun folk kan vise mer hensyn og være respektfulle overfor hverandre.

«Jeg opplever at folk svermer rundt meg hele tiden. Denne kvelden var det i hvert fall 20 personer som kom bort til meg samtidig, uten at sikkerhetsvaktene mine slo dem ned».

- Tok tak i meg bakfra

Ifølge TMZ vil politiet ikke behandle hendelsen som en forbrytelse, da de mener sikkerhetsvakten forsøkte å forsvare Victor Wembanyama i stedet for å skade Britney Spears.

Nå har Wembanyama selv kommentert hendelsen, ifølge People.

- Jeg har så klart lest nyhetene. Jeg våknet opp til noen tapte anrop. Noe skjedde da jeg gikk med sikkerhetsvakter fra laget mitt til en restaurant. Det var mye folk, så mange ropte på meg åpenbart.

19-åringen husker å ha hørt en person rope navnet hans gjentatte ganger, men stoppet ikke etter å ha blitt fortalt av sikkerhetsvakten at det ville skape en stor folkemengde.

- Personen tok tak i meg bakfra. Jeg så ikke hva som skjedde fordi jeg gikk videre. Men personen tok tak i meg bakfra, tok tak i skulderen min. Jeg vet at sikkerhetsvakten dyttet henne unna.

Spears mener, som tidligere nevnt, at hun bare prikket han på skulderen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer