Jennifer Garner

Brøt sammen av «The Office»

Trodde du serien «The Office» bare var lettbent underholdning? Skuespiller Jennifer Garner brast i gråt etter å ha sett siste episode.

FØLSOMT: Skuespiller Jennifer Garner avslører hva som fikk henne til å briste i gråt. @Jennifer.garner Vis mer
Publisert

Skuespiller Jennifer Garner er ihuga fan av den amerikanske serien «The Office». Så ihuga at hun i et ferskt innlegg på Instagram røper at hun brøt sammen da siste episode var ferdig.

The Office begynte som en britisk kort-serie, med Ricky Gervais i hovedrollen. Men serien skjøt snart fart rett over dammen, der Michael Scott, den eksentriske og selvopptatte sjefen på papirbedriften Dunder Mifflin, har fått seerne til å vri seg bak puta i hele ni sesonger.

Men nå er det slutt.

Og da skuespiller Jennifer Garner, kjent fra blant annet «Pearl Harbor» og «Catch me if you can», satt sammen med barna sine i sofaen og så på serieavslutningen, ble hun så fylt av følelser at hun brøt sammen i gråt – og passet på å filme det samtidig.

Var gift med Ben

Jennifer Garner var tidligere gift med Ben Affleck. Paret gikk hver til sitt i 2018.

Under korona har Jennifer og barna sett en episode hver dag av The Office, og da punktum endelig ble satt for persongalleriet som folk verden over har trykket til sitt bryst, kom Jennifer Garners følelser så i kok, at hun kom i skade for å filme seg selv i slow motion.

I den ufiltrerte videoen kan du se Jennifer utgyte sin sorg i sakte film, samtidig som hun i en langt mer nøktern fortellerstemme røper hva det var som fikk henne til å gråte, og hennes sterke forhold til The Office.

Med en humoristisk tone kommenterer hun også at hun hadde trengt en dusj, samt det å gråte skikkelig.

- Se hvem som trengte å gråte skikkelig, sier skuespilleren mens hun ler.

ÅPEN: Skuespiller Jennifer Garner forteller åpenhjertig om hva som fikk henne til å briste i gråt. FOTO: @Jennifer.Garner/Instagram
ÅPEN: Skuespiller Jennifer Garner forteller åpenhjertig om hva som fikk henne til å briste i gråt. FOTO: @Jennifer.Garner/Instagram Vis mer

– Vi er følsomme mennesker

På Instagram-kontoen sin skriver Garner:

«Barna mine og jeg har i månedsvis stuet oss sammen i sofaen og pløyd oss gjennom «Hvordan oppføre seg som voksne», også kjent som #TheOffice. Vi er åpenbart følsomme mennesker – finalen tok hardt på oss. Da det gikk opp for meg at jeg filmet min farvel-hilsen i saktefilm, gikk det opp for meg: Kanskje trenger du også dette på en mandag.»

Det strømmer inn med kommentarer under videoen til Garner - deriblant fra The Office-skuespillerne Angela Kinsey og Jenna Fischer.

Angela Kinsey og Jenna Fischer. Foto: NTB Scanpix
Angela Kinsey og Jenna Fischer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Herregud!! @jennifer.garner jeg så dette først nå og jeg elsker det. Jeg elsker deg og familien din, og bare så du vet det så griner jeg skikkelig av den siste episoden også», skriver Kinsey.

«Dette er det søteste og mest fantastiske innlegget!! Sender deg masse kjærlighet, og hvis du vil begynne å se på nytt, så skal @angelakinsey og jeg gjøre det for podcasten vår. Vi er midt i sesong tre og det er mye følelser», skriver Fischer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer