Bruce Springsteen

Bruce fikk hjemmeklipp av kona

– Jeg sikter mot å bli «badass med saksa».

BRUCE SPRINGSTEEN: Kona Patti Scialfa trådte til som frisør for The Boss før paret skulle holde veldedighetskonsert hjemme i stua. FOTO: Instagram/Officialrumbledoll
BRUCE SPRINGSTEEN: Kona Patti Scialfa trådte til som frisør for The Boss før paret skulle holde veldedighetskonsert hjemme i stua. FOTO: Instagram/Officialrumbledoll Vis mer
Publisert

Sjefen sjøl, Bruce Springsteen, har i likhet med de fleste av oss blitt langhåret i isolasjonstiden. På gården Stone Hill Farm hjemme i New Jersey har «The Boss» antatt en rufsete look, og kona Patti Scialfa er raus i sine oppdateringer på sosiale medier om familielivet.

Patti er musiker og har vært sammen med Bruce siden 1991. Da Bruce og Patti nylig skulle holde en hjemmekonsert, til inntekt for helsearbeidere og pårørende som har mistet noen til korona, måtte det først en stuss til av håret til Bruce.

Bruce Springsteen og Patti Scialfa viser stadig sine følelser for hverandre Vis mer

Kjendis-saks i egen hånd

Patti tok derfor saksen i egen hånd. Og en ikke hvilken som helst saks. Hun hadde nemlig fått den tilsendt fra kjendisfrisør Chris McMillan i Los Angeles. McMillan er mannen som skapte Rachel-looken, altså Jennifer Anistons signaturfrisyre fra 2000-tallet.

Patti var ikke sen om å dele resultatet på Instagram:

«Ga mannen min hans første karantene-klipp», skrev Patti ved siden av bildet og la til:

«Hei Chris McMillan jobber med å bli badass med saksa … takk for at du sendte meg instruksjonen og saksen!!!»

Hvorvidt saksen har samme magiske touch som frisøren bak, er ikke opp til oss å bedømme. Sikkert er det hvert fall at sjefen sjøl gladelig poserte på selfie sammen med kona.

Hjemmefarging

Selv nøyde Patti seg med hjemmefarging av sin signaturmanke, før paret grep til gitarene og startet huskonserten.

Andre medvirkende på veldedighetskonserten «Jersey 4 Jersey» var blant andre Jon Bon Jovi, Danny DeVito, Whoopi Goldberg, Halsey, Chelsea Handler, Charlie Puth og Jon Stewart.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer