Rachel Bilson

- Bruddet var mye tøffere enn fødselen

Hollywood-skuespilleren brutalt ærlig om privatlivet.

RACHEL BILSON: Bill Hader og Rachel Bilson viste seg sammen for første gang offentlig under Golden Globe i januar 2020. Seks måneder senere var bruddet faktum. FOTO: NTB
RACHEL BILSON: Bill Hader og Rachel Bilson viste seg sammen for første gang offentlig under Golden Globe i januar 2020. Seks måneder senere var bruddet faktum. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-paret Rachel Bilson (40) og Bill Hader (44) overrasket mange da de dukket opp tett omslynget på rød løper under Golden Globes i januar 2020.

Syv år tidligere hadde de spilt mot hverandre i den romantiske komedien The To-Do List. På den tiden var Bill Hader gift med The To-Do Lists regissør Maggie Carey (46), mens Rachel Bilson var i et forhold med skuespilleren Hayden Christensen (41).

Forholdet mellom Hader og Bilson tok imidlertid slutt etter bare et halvt år, i juli 2020, og skjedde samtidig med den verdensomspennende korona-pandemien.

- I likhet med alle andre kunne jeg ikke forlate huset mitt, så da bruddet skjedde ble jeg sittende inne og forsøke å takle det helt på egenhånd, forteller Bilson i sin egen podkast Broad Ideas, i samtale med skuespiller Mandy Moore (38), publisert i begynnelsen av juni.

EKSEN: Rachel Bilson var sammen med skuespilller Hayden Christensen av og på fra 2007 til 2017. Her fra Met-gallaen i New York i 2010. FOTO: NTB
EKSEN: Rachel Bilson var sammen med skuespilller Hayden Christensen av og på fra 2007 til 2017. Her fra Met-gallaen i New York i 2010. FOTO: NTB Vis mer

Gjorde så inni helvete vondt

Rachel Bilson har datteren Briar Rose (7) med eksen, og hun sammenligner det å gå gjennom et brudd med fødselen hun gjennomgikk høsten 2014.

- Det er mest sannsynlig det tøffeste jeg har gått gjennom. Det var mye tøffere enn fødselen. Det gjorde så inni helvete vondt, sier den ellers meget private skuespilleren i podkasten.

GRAVID: I 2014 ble Rachel Bilson mor til datteren Briar. Dette bildet er tatt tre uker før fødselen. FOTO: NTB
GRAVID: I 2014 ble Rachel Bilson mor til datteren Briar. Dette bildet er tatt tre uker før fødselen. FOTO: NTB Vis mer

Til tross for påkjenningen det var å gå gjennom et brudd i ensomhet under en pandemi, klarte hun å komme seg gjennom bruddet, og ser i dag lysere på fremtiden.

- Dersom du klarer å innse det, gå gjennom det, og komme ut igjen på andre siden, kan man klare å føle på det å være klar for neste kapittel i livet.

Rachel Bilson startet karrieren som skuespiller i TV-serien The O.C. som gikk sin seiersgang på TV fra 2003 til 2007. De siste årene har hun gjort suksess i TV-serien Hart of Dixie.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer