Bryllup:

Brudeparet til KK: - På slutten av seremonien var han nok like rørt som oss!

Komiker Odd-Magnus Williamson viet par på Centralteatret.

BRYLLUP: Nina Løvdok og Tor Larsen ble viet av Odd-Magnus Williamson på Centralteatret i midten av august. Han har tatt vigslerkurs i regi av Human-Etisk Forbund. FOTO: Lars Opstad / Oslo Nye Teater
BRYLLUP: Nina Løvdok og Tor Larsen ble viet av Odd-Magnus Williamson på Centralteatret i midten av august. Han har tatt vigslerkurs i regi av Human-Etisk Forbund. FOTO: Lars Opstad / Oslo Nye Teater Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tonene av Ennio Morricones The Ecstasy of Gold gikk samboerparet Nina Løvdok (36) og Tor Larsen (36) opp midtgangen på Oslo Nye Centralteatret for å feire kjærligheten i midten av august.

På scenenkanten ble de møtt av skuespiller og komiker Odd-Magnus Williamson (38), som for denne spesielle anledningen testet ut en helt ny rolle - nemlig det å være vigsler.

I regi av Human-Etisk Forbund har Odd-Magnus gjennomført vigselskurs, og er nå sertifisert vigsler. I forbindelse med forestillingen What is Love - en komedie for oppgitte kvinner og tause menn, ønsket den ferske vigsleren å vie et par på Oslo Nye Centralteatret.

En konkurranse ble avholdt, og samboerparet Nina og Tor ble altså plukket ut til å inngå ekteskap - med Odd-Magnus Williamson som vigsler. Etter å ha vært forlovet i tre år følte Nina at det var på tide å gjøre alvor ut av forlovelsen, så da hun søkte på nett om borgerlig vielse kom hun over konkurransen.

Hun meldte seg selv og samboeren Tor på, uten å gi beskjed til ham. Men da de fikk den endelige beskjeden om at de hadde blitt valgt ut, var også brudgommen Tor klar for å gifte seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer