Katarina Flatland:

Bruker genialt tips for å finne inspirasjon til den perfekte brudekjolen

Neste sommer gifter TV-profil Katarina Flatland seg.

KATARINA FLATLAND: Den flotte programlederen ble fridd til under en ferietur til New York sommeren 2016. To år senere står drømmebryllupet. Til høsten er hun aktuell som programleder for «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Foto: TV 2
KATARINA FLATLAND: Den flotte programlederen ble fridd til under en ferietur til New York sommeren 2016. To år senere står drømmebryllupet. Til høsten er hun aktuell som programleder for «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

TV-profil Katarina Flatland (28) hjelper bønder med å finne kjærligheten på TV, men selv har hun allerede funnet kjærligheten for lengst. Den fant hun på dansegulvet på en fest hos noen venner i 2011. Neste sommer gifter hun seg med lege-kjæresten Harald Meling Dobloug (29). De er allerede i full gang med å finne ut av bryllupsdetaljene.

- Det går veldig bra med planleggingen, altså! Vi har funnet sted og sendt ut invitasjoner, og det er egentlig så langt vi har kommet, sier hun til KK.no under TV 2s høstlansering i Oslo i august.

- Har du sett på brudekjole da?

- Ja, det har jeg! Jeg synes den prosessen er veldig gøy! Jeg har ikke funnet kjole, men jeg vet sånn cirka hvordan den skal se ut. Jeg skal jo lage den fra bunnen - ikke jeg selv, altså - og da får jeg den forhåpentligvis akkurat slik jeg vil.

- Hvor henter du inspirasjon fra?

- Du det er Pintrest! Det er virkelig helt genialt, for der kan du søke på hva du vil. Jeg har selvfølgelig laget mapper på blomster, blomster i kirken og sånne ting. Det er skikkelig inspirerende! Jeg liker å lete på nettet, det er gøy. Jeg har også prøvd mange brudekjoler allerede, så jeg henter også inspirasjon på den måten.

LES OGSÅ: Gjest i en venninnes bryllup? Så mye koster det deg!

- Jeg er så glad for at jeg har det så bra på hjemmebane

FLOTT PAR: Neste sommer gifter Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug seg. Dette bildet er fra Se og Hør Kjendisgalla i 2013. Foto: NTB Scanpix
FLOTT PAR: Neste sommer gifter Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug seg. Dette bildet er fra Se og Hør Kjendisgalla i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er både kjærlighet på jobb, og kjærlighet hjemme - kan det noen ganger blir litt for mye av det gode på kjærlighetsfronten?

- Hehe, for meg kan det ikke det! Dette har jeg sagt mange ganger, men hvis ikke jeg hadde hatt et forhold hvor jeg var veldig forelsket selv så tror jeg at det kunne ha blitt vanskeligere. Jeg er så glad for at jeg har det så bra på hjemmebane, ettersom jeg jobber så mye med kjærligheten. Enn så lenge så går det veldig bra, altså!

Etter at sosiale medier har gjort sitt inntog i hverdagen vår er det blitt enklere å være flue på veggen i andres privatliv, og bryllup er jo én av de tingene vi kan spionere litt ekstra på.

- Hender det at du noen ganger føler litt press med tanke på egne bryllupsforberedelser når det kommer til hva man skal og må gjøre, og hvilke tradisjoner man må følge?

- Egentlig ikke. Jeg føler at kanskje nå, mer enn før, så tør man å gjøre det litt på sin egen måte. At folk er flinkere til å si at: «du, vi har lyst til å gifte oss og spise på pizzarestaurant, vi!». Man må bare tørre å gjøre det til sitt eget, og det er det blitt rom for. Jeg vil jo bare gå i så mange brylluper som mulig for å se hvordan andre gjør det, jeg! Jeg har skjønt at å servere godt med drikke og god mat gjør at man kommer langt, sier Katarina med et smil.

MIDTPUNKTET: «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland sammen med årets bønder på TV 2s høstlansering i Oslo i august. Foto: TV 2
MIDTPUNKTET: «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland sammen med årets bønder på TV 2s høstlansering i Oslo i august. Foto: TV 2 Vis mer

«Jakten på kjærligheten» har premiere mandag 4. september på TV 2.

LES OGSÅ: Dette er det mest romantiske Vendela og Petter har gjort for hverandre

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer