Chrissy Teigen

Brutalt ærlig om gravidmagen

- En halv cherrytomat kan slå meg ut i 12 timer, sier Chrissy Teigen.

CHRISSY TEIGEN: Supermodellen og TV-profilen Chrissy Teigen og artist John Legend venter sitt fjerde barn. Høsten 2020 mistet de sønnen Jack etter en spontanabort. FOTO: Skjermdump Instagram / @chrissyteigen
CHRISSY TEIGEN: Supermodellen og TV-profilen Chrissy Teigen og artist John Legend venter sitt fjerde barn. Høsten 2020 mistet de sønnen Jack etter en spontanabort. FOTO: Skjermdump Instagram / @chrissyteigen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Superstjernen Chrissy Teigen (36) trodde ikke at hun kunne få flere barn, etter at hun gikk gjennom en vond og smertefull spontanabort høsten 2020.

Men nesten to år etter hendelsen, smilte lykken på ny til ekteparet Chrissy og John Legend (43). I august i år fortalte de at de venter sitt tredje barn.

Fra før har de datteren Luna (6) og sønnen Miles (4).

I et innlegg på sin offisielle Instagram-profil avslører den matglade 36-åringen at hun frem til graviditeten har kunnet spise hva hun ville - alt fra gatemat, mat som har falt på gulvet, mat som har luktet vondt, deltatt på chilikonkurranse og foret den med utallige shots.

«Hun var sterk, min mage. Men nå kan en halv cherrytomat slå meg ut i 12 timer. Til tross for det er jeg fremdeles veldig glad for å være din utleiebolig, lille baby!», skriver Chrissy til et bilde av seg selv og ektemannen tatt denne høsten.

Den vordende moren stråler i et babyrosa antrekk, som viser frem den struttende babymagen.

Drømmer om en stor barneflokk

Ekteparet har hverken avslørt kjønn eller termin.

Det er ingen hemmelighet at ekteparet, som giftet seg i 2013, har ønsket seg en stor familie og mange barn. Da John Legend holdt konsert i Norge i 2017, fortalte den prisbelønnede artisten til KK at han drømmer om mange barn.

- Ja, vi håper å få ett eller to - eller kanskje tre - barn til. Men vi får se hva fremtiden bringer! sa han til KK. Den gangen hadde paret bare datteren Luna.

FAMILIEIDYLL: Under koronapandemien tok foreldrene John Legend og Chrissy Teigen med seg barna Luna og Miles på drive in-kino i Los Angeles. FOTO: NTB
FAMILIEIDYLL: Under koronapandemien tok foreldrene John Legend og Chrissy Teigen med seg barna Luna og Miles på drive in-kino i Los Angeles. FOTO: NTB Vis mer

Året etter, i 2018, fikk de sønnen Miles, og nå kommer det altså en liten en til. Skal vi tro John Legend, og uttalelsen til KK, ser det ut til at han kanskje får drømmen om en stor barneflokk oppfylt!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer