Chrissy Teigen

Brutalt ærlig om gravidmagen

- En halv cherrytomat kan slå meg ut i 12 timer, sier Chrissy Teigen.

CHRISSY TEIGEN: Supermodellen og TV-profilen Chrissy Teigen og artist John Legend venter sitt fjerde barn. Høsten 2020 mistet de sønnen Jack etter en spontanabort. FOTO: Skjermdump Instagram / @chrissyteigen
CHRISSY TEIGEN: Supermodellen og TV-profilen Chrissy Teigen og artist John Legend venter sitt fjerde barn. Høsten 2020 mistet de sønnen Jack etter en spontanabort. FOTO: Skjermdump Instagram / @chrissyteigen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Superstjernen Chrissy Teigen (36) trodde ikke at hun kunne få flere barn, etter at hun gikk gjennom en vond og smertefull spontanabort høsten 2020.

Men nesten to år etter hendelsen, smilte lykken på ny til ekteparet Chrissy og John Legend (43). I august i år fortalte de at de venter sitt tredje barn.

Fra før har de datteren Luna (6) og sønnen Miles (4).

I et innlegg på sin offisielle Instagram-profil avslører den matglade 36-åringen at hun frem til graviditeten har kunnet spise hva hun ville - alt fra gatemat, mat som har falt på gulvet, mat som har luktet vondt, deltatt på chilikonkurranse og foret den med utallige shots.

«Hun var sterk, min mage. Men nå kan en halv cherrytomat slå meg ut i 12 timer. Til tross for det er jeg fremdeles veldig glad for å være din utleiebolig, lille baby!», skriver Chrissy til et bilde av seg selv og ektemannen tatt denne høsten.

Den vordende moren stråler i et babyrosa antrekk, som viser frem den struttende babymagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer