Halsey

- Brystmelken min er den beste hudpleien jeg har prøvd

Artisten Halsey har tatt naturlig hudpleie til et nytt nivå.

HALSEY: Røper overraskende hudpleierutine. FOTO: NTB
HALSEY: Røper overraskende hudpleierutine. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Ashley Nicolette Frangipane (28), bedre kjent under artistnavnet Halsey, er ikke redd for å snakke om tabubelagte temaer. Etter at hun i tenårene forsøkte å begå selvmord, har hun vært åpen om mental helse og viktigheten av å snakke om det.

28-åringen bruker stemmen sin, og har også snakket åpent om egen erfaring med spontanaborter og ønsket om barn. I 2021 ble hun og ekskjæresten Alev Aydin etter gjentatte forsøk foreldre til en liten gutt.

Foreldrelykken ser ut til å være stor – og hun deler sjeldne glimt i sosiale medier. Etter at hun ble mor, har hun også fått oppmerksomhet for en litt uvanlig hudpleierutine.

Naturlig hudpleie

Halsey har lenge vært opptatt av å ha en naturlig hudpleierutine, og er nøye med hvilke produkter og ingredienser hun bruker på huden.

«Jeg har alltid vært veldig bevisst på hva jeg tar på huden min, men når babyen din kysser eller koser på deg, blir du superbevisst på hva som kommer på ansiktet ditt.»

Ettbarnsmoren forteller nemlig til Nylon at hun har lært at brystmelken inneholder både antioksidanter og fett som er bra for helsa.

Closer-sangeren har nemlig tatt brystmelken inn i sin hverdagslige hudpleierutine etter at sønnen kom til verden.

«Jeg begynte å amme, og jeg fant ut at brystmelk er den beste hudpleieingrediensen noensinne fordi den er så full av antioksidanter og fett som øker heleprosessen.»

BRYSTMELK: Halsey ammer sønnen like etter at han ble født i juli 2021. FOTO: Skjermdump Instagram/@iamhalsey
BRYSTMELK: Halsey ammer sønnen like etter at han ble født i juli 2021. FOTO: Skjermdump Instagram/@iamhalsey Vis mer

Antibakterielle egenskaper

Dersom du ammer selv, lurer du kanskje på hvor mye du kan ta for literen.

Brystmelk inneholder både antibakterielle og antiseptiske egenskaper. Ifølge Parents.com skal brystmelk inneholde en spesiell type fett, laurinsyre, som vi også finner i kokosmelk, som bidrar til å bekjempe acne.

Et raskt googlesøk viser at flere kvinner har testet brystmelk som ansiktsmaske eller til å rense huden, og flere er positive. Blant annet tilbyr en velværesalong i Chicago i USA en hudpleiebehandling med brystmelk som ingrediens.

Vidunderkur?

Halsey var kanskje ikke helt på jordet da hun bestemte seg for å ta inn sin egen brystmelk i hudpleierutinen sin. Kanskje du lar deg inspirere?

Om ikke, kan vi liste opp flere situasjoner der brystmelken potensielt kan bidra som vidunderkur:

  • Såre eller sprukne nipler
  • Såre eller sprukne lepper – både hos voksne og barn!
  • Bleieutslett og irritert hud
  • Insektbitt og stikk
  • Solbrenthet

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer