Ariel Winter

- Brystreduksjonen har gitt meg mer selvtillit!

«Modern family»-stjernen Ariel Winter (18) gikk fra bh-størrelse 70G til 70D. Det angrer hun ikke på.

BRYSTREDUKSJON: Bildet til venstre er tatt i januar 2015, før Ariel Winter fikk gjennomført operasjonen. Bildet til høyre ble tatt i høst. Foto: NTB Scanpix
BRYSTREDUKSJON: Bildet til venstre er tatt i januar 2015, før Ariel Winter fikk gjennomført operasjonen. Bildet til høyre ble tatt i høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden 2009 har den amerikanske skuespilleren Ariel Winter (18) gjort suksess som nerdejenta Alex Dunphy i TV-serien «Modern family». Hun var bare seks år da hun startet skuespillerkarrieren (da med småroller i ulike TV-serier), noe som betyr at hun har hatt «alles øyne» rettet mot seg i over 12 år. PSST! Har du fått med deg at «SKAM» er solgt til USA? Disse stjernene vil vi se i rollene!

Ariel Winter har ikke lagt skjul på at Hollywood er en tøff bransje å vokse opp i, og da hun sommeren 2015 fikk gjennomført brystreduksjon (hun gikk fra bh-størrelse 70G til 70D) var dette, ifølge et intervju med Good Morning America i mars, både av fysiske og psykiske årsaker. 

- Det har definitivt forandret måten jeg ser på meg selv. Det har forandret hvordan jeg føler meg psykisk. Det ga meg så utrolig mye mer selvtillit enn jeg noen gang kunne forestille meg at jeg kunne få. Det har gitt meg mer selvtillit! forklarte Ariel i TV-intervjuet.

Hun har også sett seg lei av måten kvinner blir fremstilt på i Hollywood.

Jeg synes det er helt forkastelig å være vitne til overseksualiseringen av kvinner i denne industrien!

LES OGSÅ: Slik opererer norske menn seg til større penis

ARIEL WINTER: Det er ingen tvil om at den søte 18-åringen strutter av ny selvtillit. Her fotografert under Teen Vogue Young Hollywood-tilstelningen i Los Angeles i høst. Foto: NTB Scanpix
ARIEL WINTER: Det er ingen tvil om at den søte 18-åringen strutter av ny selvtillit. Her fotografert under Teen Vogue Young Hollywood-tilstelningen i Los Angeles i høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg skammer meg ikke over arrene

Tidligere har stjernen vist fram arrene fra operasjonen på rød løper, og har forklart via sosiale medier at hun ikke skammer seg over hverken arr eller operasjon.

«Dere, det er en grunn til at jeg ikke gjør en innsats for gjemme arrene mine. De er en del av meg og jeg skammer meg ikke over dem i det hele tatt. Tusen takk for all støtten og de fine ordene», skrev skuespilleren på Twitter, og til People sa hun tidligere i år at årene før brystreduksjonen var ubehagelig. 

– Å være 1.50 høy og ha ekstremt store bryster, er veldig slitsomt og ubeskrivelig vondt. Det var en stor byrde som ble løftet av meg – både figurativt og bokstavelig talt.

LES OGSÅ: Dette skal til for å få brystoperasjon dekket av staten

MODERN FAMILY: Ariel Winter i godt selskap med noen av sine «Modern family»​-kolleger. Fra venstre: Sarah Hyland, Eric Stonestreet, Nolan Gould og Ariel Winter under Critics' Choice Awards på Santa Monica i begynnelsen av desember. Foto: NTB Scanpix
MODERN FAMILY: Ariel Winter i godt selskap med noen av sine «Modern family»​-kolleger. Fra venstre: Sarah Hyland, Eric Stonestreet, Nolan Gould og Ariel Winter under Critics' Choice Awards på Santa Monica i begynnelsen av desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kjemper alltid med vekten

Det er ingen tvil om at den søte skuespilleren nå strutter av ny selvtillit! I midten av desember la hun ut et bilde av seg selv på Instagram hvor hun viser fram «sitt nye jeg». På bildet er Ariel lent inntil en vegg og er ikledd en korsett-topp med dyp utringning og hvite bukser.

Til bildet har hun skrevet «These b*tches at light weight, I am always at fight weigh» som i overført betydning viser at hun fremdeles kjemper med vekten, men heldigvis ser det ut til at hun tar det hele med et smil. 

These b*tches at light weight, I am always at fight weight

Et bilde publisert av ARIEL WINTER (@arielwinter)

KJÆRESTEN: Ariel Winter er sammen med den over 10 år eldre skuespilleren Levi Meaden - kjent fra blant annet «The Killing» og «Aftermath». Her er det ferske paret fotografert under et veldedighetsarrangement i Los Angeles i begynnelsen av desember.
 Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTEN: Ariel Winter er sammen med den over 10 år eldre skuespilleren Levi Meaden - kjent fra blant annet «The Killing» og «Aftermath». Her er det ferske paret fotografert under et veldedighetsarrangement i Los Angeles i begynnelsen av desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ariel har hatt god støtte av sin tidligere artistkjæreste Laurent Gaudette (19). De var sammen i to år, før forholdet tok slutt i sommer. Han sto ved hennes side da hun gikk gjennom brystreduksjonen. Nå har hun derimot funnet lykken med den over 10 år eldre skuespilleren Levi Meaden (29) - kjent fra blant annet «The Killing» og «Aftermath».

LES OGSÅ: Her er Netflix-seriene KK.no-redaksjonen ikke kan få nok av!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer