Fyrst Albert:

Bryter tausheten om bruddryktene

- Jeg forstår ikke.

FYRST ALBERT: Rykter om brudd florerer rundt fyrsteparet - nå har fyrst Albert sett seg nødt til å svare. Foto: Splash News / NTB
FYRST ALBERT: Rykter om brudd florerer rundt fyrsteparet - nå har fyrst Albert sett seg nødt til å svare. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Monacos fyrstepar, fyrst Albert (65) og fyrstinne Charlene (45), har flere ganger sett seg nødt til å gå ut og avkrefte bruddryktene som florerer rundt dem.

Til tross for dette oppstår det stadig nye, og nå sies det blant annet at fyrstinnen bor alene i Sveits og for lengst har separert seg fra ektemannen.

Nå har fyrst Albert nok en gang tatt til orde om ekteskapet. Det gjør han i et nytt intervju med den italienske avisen Corriere della Sera, gjengitt av tyske Blick.

- Jeg forstår ikke alle disse ryktene om at hun «bor et annet sted», i Sveits, og så avtaler å møte oss.

- Disse ryktene er sårende, innrømmer han videre.

FYRSTEFAMILIE: Charlene og Albert med barna Jacques og Gabrielle. Foto: Splash News / NTB
FYRSTEFAMILIE: Charlene og Albert med barna Jacques og Gabrielle. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Fyrstinnen har de siste årene slitt med helsen og har blant annet vært innlagt på sykehus over lengre perioder - og dermed adskilt fra ektemannen og deres to barn, tvillingene Gabrielle og Jacques (8).

- Charlene hadde noen vanskeligheter for mange måneder siden, men gudskjelov er det over, og hun er alltid ved min side. Hun støtter meg, men vi er ikke bundet til hverandre 24 timer i døgnet. Vi er et hardtarbeidende par, og jobben gjør at vi noen ganger ikke ses før på slutten av en lang dag, forklarer 65-åringen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer