Donald Trump

Caitlyn Jenner går hardt ut mot Donald Trump

- Fra en republikaner til en annen, dette er en katastrofe. Du ga meg et løfte om å beskytte LHBT-samfunnet. Ring meg.

CAITLYN JENNER: Caitlyn Jenner går hardt ut mot president Donald Trump - og kommer med en viktig melding. Foto: Rex Features
CAITLYN JENNER: Caitlyn Jenner går hardt ut mot president Donald Trump - og kommer med en viktig melding. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er verken første eller siste gang Donal Trump har sjokket med handling. USAs nye president har kanskje ikke hatt så god tid, men på den korte tiden har han rukket å gjøre en rekke omveltninger og tatt beslutninger som strider med de flestes tanker og meninger. 

Og sist ut i rekken av hans avgjørelser kom beskjeden om å endre reglene som veiledet skoler å tillate sine transelever å bruke toaletter og garderober i henhold til deres kjønnsidentitet.

Men denne gangen har han ikke bare irritert på seg «oss dødelige», nå er nemlig selveste Caitlyn Jenner (67) på ballen - og hun er ikke særlig «happy» kan man si!

Med det amerikanske flagget i bakgrunn, iført en feminin, såkalt «pussy bow»-bluse, valgte Caitlyn å ty til sosiale medier for å protestere mot president Donald Trumps avgjørelse, og protesten startet slik (se hele videoen av Jenners protest nederst i saken!):

LES OGSÅ: Slik protesterer kjendisene mot Donald Trump!

- Jeg har et budskap til alle transbarn i Amerika. Dere vinner! Jeg vet det ikke føles slik i dag eller hver dag, men dere vinner, sier Jenner i videoen hun la ut torsdag kveld på sine sosiale medier:

- Snart vil vi vinne full frihet landsdekkende, og det vil være med tverrpolitisk støtte. 

Jenner, som nå går hardt ut mot Trump, støttet han offentlig i løpet av hele 2016-valget, og selv sverget hun på at hun kom til å hjelpe GOP (Republican National Committee) å nå ut til LHBT-samfunnet.

Og nå kommer den «morsomme» delen: Trump inviterte til og med Jenner til å bruke hvilket som helst toalett hun ville i Trump Tower - og Jenner tok den nåværende presidentens tilbud!

- Fra en republikaner til en annen, dette er en katastrofe!

Videre i videoen fortsetter Caitlyn Jenner å snakke om behandlingen av lesbiske, homofile og transpersoner. Men istedenfor å snakke direkte til dem, snakker hun til de personene som mobber lesbiske, homofile og transpersoner grunnet deres legning. Og ikke nok med det, hun har en veldig tydelig melding til selveste presidenten.

- Jeg har et budskap til mobberne: dere er syke. Fordi dere er svake, pirker dere på barn, kvinner eller andre som er sårbare. Angivelig er det å selv bli advokat heller ikke nok til å kurere noen fra sin usikkerhet, sier Jenner i videoen og kritiserer Jeff Session (justisministeren), som støttet Trumps avgjørelse om å tilbakekalle Obamas veiledning til skolene.

LES OGSÅ: Her er alt du trenger å vite om Trump-barna

Jenner fortsatte med å påpeke at Høyesterett til syvende og sist vil avgjøre toalett-problemet ved å referere til Gavin Grimm, en 17-årig transstudent som ble utestengt fra å bruke guttenes toalett i Virginia, før hun avsluttet med en direkte henvendelse til Trump: 

- Mr. President, vi sees i retten, sa hun og fortsatte:

- Og til slutt har jeg et budskap til president Trump: Fra en republikaner til en annen, dette er en katastrofe, men du kan fortsatt fikse det. Du ga meg et løfte om å beskytte LHBT-samfunnet. Ring meg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer