Donald Trump

Caitlyn Jenner går hardt ut mot Donald Trump

- Fra en republikaner til en annen, dette er en katastrofe. Du ga meg et løfte om å beskytte LHBT-samfunnet. Ring meg.

CAITLYN JENNER: Caitlyn Jenner går hardt ut mot president Donald Trump - og kommer med en viktig melding. Foto: Rex Features
CAITLYN JENNER: Caitlyn Jenner går hardt ut mot president Donald Trump - og kommer med en viktig melding. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er verken første eller siste gang Donal Trump har sjokket med handling. USAs nye president har kanskje ikke hatt så god tid, men på den korte tiden har han rukket å gjøre en rekke omveltninger og tatt beslutninger som strider med de flestes tanker og meninger. 

Og sist ut i rekken av hans avgjørelser kom beskjeden om å endre reglene som veiledet skoler å tillate sine transelever å bruke toaletter og garderober i henhold til deres kjønnsidentitet.

Men denne gangen har han ikke bare irritert på seg «oss dødelige», nå er nemlig selveste Caitlyn Jenner (67) på ballen - og hun er ikke særlig «happy» kan man si!

Med det amerikanske flagget i bakgrunn, iført en feminin, såkalt «pussy bow»-bluse, valgte Caitlyn å ty til sosiale medier for å protestere mot president Donald Trumps avgjørelse, og protesten startet slik (se hele videoen av Jenners protest nederst i saken!):

LES OGSÅ: Slik protesterer kjendisene mot Donald Trump!

- Jeg har et budskap til alle transbarn i Amerika. Dere vinner! Jeg vet det ikke føles slik i dag eller hver dag, men dere vinner, sier Jenner i videoen hun la ut torsdag kveld på sine sosiale medier:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer