Cardi B brukte over tre millioner på datterens fødselsdag

Lille Kulture fylte ett år i juli.

CARDI B: Rapperens datter fylte nettopp ett år og i den anledning fikk hun litt av et bursdagsselskap. Foto: Scanpix
CARDI B: Rapperens datter fylte nettopp ett år og i den anledning fikk hun litt av et bursdagsselskap. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste kjenner henne som Cardi B (26), men rapperens egentlige navn er Belcalis Almanzar. Artistnavnet spiller på drikken Bacardi, mye fordi søsteren hennes heter Hennessy (23).

Men 26-åringen forklarte talkshowvert Jimmy Fallon (44) at hun trodde Bacardi ikke var kjempeglade for at hun kalte seg det, og dermed byttet hun til Cardi B. I løpet av en kort karriere som artist har Cardi B oppnådd store ting.

LES OGSÅ: Gravid værmelder ble bodyshamet etter TV-opptreden

Hun er faktisk den første kvinnelige rapperen til å nå førsteplassen på Billboards Hot 100-liste på 20 år. Hun har også vunnet en rekke priser:

  • MTV Video Music Awards Best New Artist 2018
  • BET Awards Best Female Hip-Hop Artist 2019, 2018
  • Grammy Awards Best Rap Album 2019

Og dette er kun noen av de mange prisene!

Før artistkarrieren tok av jobbet hun som stripper. En jobb hun har fortalt Ellen DeGeneres (61) at hun likte godt.

Men nå er det karrieren som rapper som gjelder. I 2017 forlovet hun seg med Migos-rapperen Offset (27) og i 2018 ble parets første barn født. Datteren Kulture kom til verden i juli for ett år siden.

Nylig feiret Cardi B og Offset datterens første bursdag og det gikk ikke stille for seg. Til sine nesten 50 millioner følgere på Instagram kunne Cardi B fortelle at hun har brukt nærmere 3,5 millioner på datterens fødselsdag. Ifølge Insider skal hun ha gitt uttrykk for at summen var svært stor, men at grunnen var enkel:

«Det er fordi det er hennes første bursdag og ting koster mye!»

Ifølge Vogue skal temaet ha vært «Onederful Birthday» og gjestene kunne blant annet finne en stasjon hvor de kunne lage sine egne bamser. Både mor og datter hadde på seg spesialsydde klær av Jeremy Scott - designeren til Moschino.

«Alt for Kulture», skrev designeren på bildet Cardi B la ut på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

KULTURE PARTY WAS LITT I LOVE THEM ALL

Et innlegg delt av OFFSET (@offsetyrn)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer