FORELDRE FOR ANDRE GANG: Lars-Kristian Eriksen og Caroline Berg Eriksen ønsker sin andre datter, Naia, velkommen.  Foto: NTB scanpix
FORELDRE FOR ANDRE GANG: Lars-Kristian Eriksen og Caroline Berg Eriksen ønsker sin andre datter, Naia, velkommen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen har født - og dette skal jenta hete

Nok en utradisjonelt navn i Berg Eriksen-familien!

Publisert

I dag slapp toppblogger Caroline Berg Eriksen, bedre kjent som «Fotballfrue», nyheten om at hun og ektemann Lars-Kristian Eriksen hadde fått en liten jente. Berg Eriksen har vært åpen på bloggen om graviditeten hele veien, og også om at termindatoen for flere dager siden var forbi. Men i går, 11. september klokken 22:25, kunne familien juble over det nye tilskuddet som har fått navnet Náia. 

bloggen skriver Berg Eriksen: «Her er lykken virkelig komplett, nå er vi omsider en familie på 4. I går kveld, en uke over termin, meldte endelig jenta vår sin ankomst. Hun skal hete Náia, som betyr lillesøster.»

Videre skriver hun at fødselen gikk fint, men at den både var ekstrem og intens. Fra før av har Caroline og Lars-Kristian datteren Nelia på snart tre år, og bloggeren forteller at hun allerede viser en helt enestående form for omsorg og beskyttelse overfor lillesøsteren sin.

Berg Eriksen har hatt en travel sommer tross graviditeten. Nylig slapp de nemlig nyheten om at huset deres i Siljan er lagt ut for salg. Og i mellomtiden har også bloggeren rukket å slippe to skokolleksjoner for skomerket Bianco

Vi i KK.no gratulerer foreldre og storesøster, Nelia!

Her name is Náia and she is perfect Welcome to this world #carolinebergeriksen

Et bilde publisert av Caroline Berg Eriksen (@carolinebergeriksenno)

Magen alle snakket om

Toppbloggeren fikk virkelig kjørt seg den første graviditeten sin da kommentarene haglet rundt magen til «Fotballfrue» - både før og etter fødsel! Mange reagerte nemlig på at magen til Berg Eriksen ikke vokste seg like stor som hos de fleste, og da bloggeren hadde født, så det nesten ikke ut som hun hadde vært gravid heller!

Berg Eriksen er svært godt trent, og kom seg raskt i form etter fødselen av datteren Nelia. Hun så rett og slett helt fantastisk ut, og hvorfor skal man kritiseres for det egentlig?

Bildet bloggeren la ut på Instagram kun fire dager etter fødselen skapte mediehysteri (se bildet her), og kommentarfeltet ble raskt fylt opp av både positive og negative kommentarer. Vi er derfor svært spente på om hun finner på noe lignende de kommende dagene. All PR er god PR, eller hva?

POPULÆR DAME: Blogger Caroline Berg Eriksen har en av Norges største blogger, og på Instagram følges hun av nesten 360.000 mennesker. Foto: Lars-Kristian Eriksen (med tillatelse)
POPULÆR DAME: Blogger Caroline Berg Eriksen har en av Norges største blogger, og på Instagram følges hun av nesten 360.000 mennesker. Foto: Lars-Kristian Eriksen (med tillatelse) Vis mer

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer