Carpool Karaoke

CARPOOL KARAOKE: Michelle Obama ble med James Corden på rånetur

Slik har du aldri sett førstedamen før!

CARPOOL KARAOKE: Michelle Obama ble med James Corden på rånetur
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske talkshow-verten James Corden (37) har gjort stor suksess med »Late Late Show»-segmentet «Carpool Karaoke». Her plukker han opp noen av verdens største sangstjerner, og tar dem med på en rånetur hvor de synger sine egne sanger. Stevie Wonder (66), Adele (28), One Directon-gutta, Selena Gomez (23), Demi Lovato (23) og Nick Jonas (23) er bare noen av dem som har vært med på det hele. Men nå har Corden valgt å gå en litt annen retning - og vi elsker det!

I denne episoden har han nemlig tatt med seg USAs førstedame Michelle Obama (52), og hun slår seg virkelig løs! I segmentet avslører hun at det er nesten åtte år siden hun har sittet i forsetet i en bil. Wow! Men nå er det ikke lenge før Barack Obama er ferdig som president, og da gjenstår det bare for førstedamen å «bryte litt regler». En annen dame som har brutt regler den siste tiden, men på en helt annen måte, er Melania Trump (46), kona til Donald Trump (70).

Det ble et realt hysteri i mediene og blant folk etter at Melania Trump (48) hadde holdt sin tale under «the Republican National Convention» - noe New York Times omtaler som hennes viktigste tale til nå. Hvorfor? 46-åringens tale lignet nemlig svært mye på en førstedame Michelle Obama holdt tidligere. Dersom du ikke har sett dette, må du bare klikke deg inn på DENNE saken. Likhetene er slående! Men først; sjekk ut den herlige Carpool Karaoke-videoen med Michelle Obama øverst i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer