Carpool Karaoke

CARPOOL KARAOKE: Moromannen James Corden tar med seg Broadway-legender på rånetur

Briten lader opp til helgens Tony Awards!

CARPOOL KARAOKE: Moromannen James Corden tar med seg Broadway-legender på rånetur
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske talkshow-verten James Corden (37) har gjort stor suksess med tv-prgrammet «The Late Late Show with James Corden» og segmentet Carpool Karaoke. I sistnevnte kjører Corden rundt med noen av verdens største sangstjerner og synger til deres mest populære låter. Så langt har han hatt med artister som Jennifer Lopez (46), Stevie Wonder (66), Adele (28), Justin Bieber (22), Demi Lovato (23), Nick Jonas (23) og Elton John (69).

Men siden 37-åringen skal lede Broadway-prisutdelingen Tony Awards natt til mandag, norsk tid denne uken, har han laget en spesiell variant av Carpool Karaoke. Her har han fått med seg Lin-Manuel Miranda (36), Audra McDonald (45), Jesse Tyler Ferguson (40) og Jane Krakowski (47) - alle fire har gjort stor suksess på teaterscenen, og det viser de helt klar og tydelig. Sjekk ut videoen øverst i saken! Vår favorittdel må være den siste sangen de synger sammen - helt fantastisk (8:16). 

Overrasker med sangstemmen

Corden har gjort stor suksess med talkshow-programmet sitt, men han overrasker sangstjernene han har med på kjøretur hver eneste gang med sin sjokkerende gode stemme. I 2011 hadde han nemlig hovedrollen i «One Man, Two Guvnors», som senere ble flyttet fra «The National Theatre» til «The West End» og til slutt til legendarisk Broadway. I 2012 vant Corden en Tony Award for beste skuespiller. Det du kanskje også ikke visste var at briten nemlig også har spilt i musikalfilmen «Into The Woods» med blant andre Meryl Streep (66) og Emily Blunt (33).

Under finner du noen av våre favorittøyeblikk fra Carpool Karaoke. For å nevne noen: Corden får Jennifer Lopez til å tekste en litt uvanlig melding til Leonardo DiCaprio, Stevie Wonder er bare sitt fantastiske selv, og Adele synger vakkert. Vi elsker det, James Corden!

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer