Komiker på Instagram:

Celeste Barber ble kjent ved å kopiere andre kjendiser

Se bildene og videoene av den hysterisk morsomme tobarnsmoren.

CELESTE BARBER: Komikeren fra Australia gjør stor suksess på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram / @celestebarber
CELESTE BARBER: Komikeren fra Australia gjør stor suksess på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram / @celestebarber Vis mer
Publisert

«Imitation is the sincerest form of flattery», er det noe som heter. På godt norsk blir det «kopiering er den beste form for smiger». Er du enig?

Det er kanskje ikke like gøy når en annen moteskaper stjeler ditt design, eller når noen har kopiert en hel tekst du har skrevet. Heldigvis har komiker Celeste Barber (36) nesten kun blitt møtt med heder og latter etter å ha kopiert noen av verdens største superstjerner.

Tobarnsmoren, som er bosatt med mannen sin i Australia, jobber som skuespiller, forfatter og komiker. Hun har blant annet hatt en rolle som karakteren «Bree Matthews» i serien «All Saints».

Celeste Barber og familien. Foto: Scanpix
Celeste Barber og familien. Foto: Scanpix Vis mer

Men det var først i 2015 at hun ble et kjent fjes for folk over hele verden. Det var nemlig da hun startet #celestechallangeaccepted på Instagram.

nettsiden til Barber står det at hun startet dette som et morsomt eksperiment. «Jeg ville vise hvordan det ser ut når en vanlig person blir tatt bilder av mens hun gjør ting rike folk gjør.»

Eksperimentet har nå strukket seg over fire år, og kjendiser som Cindy Crawford (53) og så å si alle Kardashian-jentene er blitt kopiert.

På Instagram-kontoen hennes finner du både bilder og videoer av komikeren som etterligner de største stjernene i showbiz. Dette har skaffet henne fans over hele verden - deriblant mange navn du kommer til å kjenne igjen.

Tar man en titt på profilen hennes på Instagram, vil du se at flere kjendiser har lagt igjen en kommentar under bildene hennes.

Celeste Barber ble kjent ved å kopiere andre kjendiser

Skuespilleren Gwyneth Paltrow (46) er en av dem. «Jeg gråter. Du er best», skrev hun til Celeste etter at hun danset seg inn i det nye året. På samme innlegg skrev også supermodellen Doutzen Kroes (34) en hyggelig hilsen: «JEG ELSKER DEG.»

Hver gang Barber kopierer bildene eller videoene til en kjendis, så nevner hun personen i selve innlegget slik at de kan få det opp på sin profil. Hashtaggen komikeren lagde tilbake til 2015 er blitt så populær at selv de som blir kopiert har forelsket seg i Celeste.

Modellen Martha Hunt er blant dem. Hun så på etterligningen som en ære.

Nå har komikeren over fem millioner følgere på Instagram! Nylig kunne hun også slippe nyheten om at hun er på coveret til australske InStyle. Barber la ut et bilde - selvfølgelig på Instagram - i februar:

«En dag våkner du og er premenstruell som bare det, og så er du forsidepike den neste!»

InStyle har valgt å kalle Barber for Australias hysterisk morsomme Instagram-dronning, og vi kunne ikke vært mer enig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer