Komiker på Instagram:

Celeste Barber ble kjent ved å kopiere andre kjendiser

Se bildene og videoene av den hysterisk morsomme tobarnsmoren.

CELESTE BARBER: Komikeren fra Australia gjør stor suksess på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram / @celestebarber
CELESTE BARBER: Komikeren fra Australia gjør stor suksess på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram / @celestebarber Vis mer
Publisert

«Imitation is the sincerest form of flattery», er det noe som heter. På godt norsk blir det «kopiering er den beste form for smiger». Er du enig?

Det er kanskje ikke like gøy når en annen moteskaper stjeler ditt design, eller når noen har kopiert en hel tekst du har skrevet. Heldigvis har komiker Celeste Barber (36) nesten kun blitt møtt med heder og latter etter å ha kopiert noen av verdens største superstjerner.

Tobarnsmoren, som er bosatt med mannen sin i Australia, jobber som skuespiller, forfatter og komiker. Hun har blant annet hatt en rolle som karakteren «Bree Matthews» i serien «All Saints».

Men det var først i 2015 at hun ble et kjent fjes for folk over hele verden. Det var nemlig da hun startet #celestechallangeaccepted på Instagram.

På nettsiden til Barber står det at hun startet dette som et morsomt eksperiment. «Jeg ville vise hvordan det ser ut når en vanlig person blir tatt bilder av mens hun gjør ting rike folk gjør.»

Eksperimentet har nå strukket seg over fire år, og kjendiser som Cindy Crawford (53) og så å si alle Kardashian-jentene er blitt kopiert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer