Celine Dion

Celine Dion viser seg uten sminke i ny musikkvideo

- Alle bør føle seg vakre!

UTEN SMINKE: Den 51 år gamle sangstjerna er vant til å skape overskrifter - og denne gangen gjør hun det helt sminkefri! FOTO: Skjermdump
UTEN SMINKE: Den 51 år gamle sangstjerna er vant til å skape overskrifter - og denne gangen gjør hun det helt sminkefri! FOTO: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Råflotte og stilsikre Celine Dion (51) går aldri av moten. Hun har omtrent vært på alles lepper siden hun var i starten av 20-årene, og er ikke fremmed for å pushe grenser i skjønnhetsverden. For noen måneder siden snakket hun blant annet ut i et intervju om sin forkjærlighet for sko, og avslørte at hun eide 10 000 par selv (ja, du leste riktig!).

– Det kan hende jeg eier 10 000 par. Jeg ville ikke si tallet høyt, sa Dion da hun var gjest hos talkshow-verten James Corden (40) tidligere i år. Hun fortsatte med å fortelle at hun har et slags skolager i Las Vegas, hvor hun bor.

Vakte oppsikt

Også under moteuken for Haute Couture i Paris for noen måneder siden, var «My heart will go on»-sangeren på plass og vakte oppsikt. Dion benytter seg alltid av anledningen til å ta på seg noen fantastiske kreasjoner fra verdenskjente designere på arrangementer som dette, og denne gangen droppet hun buksene:

MOTEUKE: Dette antrekket dukket sangstjerna opp med under årets store moteuke i Paris. FOTO: NTB Scanpix
MOTEUKE: Dette antrekket dukket sangstjerna opp med under årets store moteuke i Paris. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Disse bildene av Dion havnet på forsidene av nettmagasiner over hele verden med titler som: «Droppet buksene i Paris». KK-redaktør Ingeborg Heldal mener imidlertid hun har hatt en stor oppsving hva gjelder stil de siste par årene:

- Celine Dion har måttet tåle en god del kritikk for valg av antrekk opp gjennom årene, og har ikke alltid befunnet seg på toppen av de best kledde-listene, for å si det sånn. Men de siste par årene har hun virkelig gått gjennom en stilforandring, og stopper plutselig trafikken når hun dukker opp på moteuker eller røde løpere. Eklektisk og eksentrisk er to ord som dukker opp i hodet når jeg skal beskrive stilen hennes. Og selvsagt eksklusiv! Hun shopper ikke akkurat i billigkroken.

LES OGSÅ: Celine Dion eier 10 000 par sko

Viser seg sminkefri

Nå har hun nok en gang skapt overskrifter i medier verden over, denne gangen i forbindelse med hennes nyeste musikkvideo til låta «Imperfections». I videoen vasker hun av seg all sminken, og ender til slutt med å vise en hundre prosent sminkefri hud i et riiiimelig nært utsnitt - og hun ser selvsagt nydelig ut!

- Jeg er på et sted i livet nå hvor jeg vil bruke stemmen min til å styrke andre kvinner, få dem til å føle seg vakker og lære seg å omfavne meg selv, sa hun i et intervju med nettstedet Glamour tidligere i år, og det kan man se at hun er opptatt av.

Samtidig som at sminken forsvinner mer og mer, synger hun «jeg er heller ikke perfekt. Jeg fikk mitt eget sett med arr å skjule».

- Jeg vil at alle kvinner skal føle seg vakre - for det er vi, sa hun i samme intervju.

LES OGSÅ: Ser du hva som er spesielt med dette antrekket?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer