Chad Bosewick ga Sienna Miller penger fra egen lønning

Skuespilleren åpner opp om den gode gjerningen.

HYLLER KOLLEGAEN: Chadwick Boseman ga Sienna Miller (t.v.) penger fra egen lønning da skuespilleren ikke fikk det hun ville ha. Foto: NTB
HYLLER KOLLEGAEN: Chadwick Boseman ga Sienna Miller (t.v.) penger fra egen lønning da skuespilleren ikke fikk det hun ville ha. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I slutten av august kom en nyhet som sjokkerte hele verden. Den høyt elskede skuespilleren Chadwick Boseman hadde gått bort etter å ha kjempet mot kreften i flere år.

I 2016 ble «Black Panther»-skuespilleren diagnostisert med tykktarmskreft. I fire år kjempet ham mot kreften før det hele tok slutt. Bosewick snakket sjelden om kreftdiagnosen, så det kom derfor som et sjokk på mange at skuespillerens dødsfall ble kjent i august.

Han slapp også flere filmer under disse fire årene. Han hadde blant annet hovedrollen i suksessfilmen «Black Panther». Bosewick spilte også mot Sienna Miller (38) i filmen «21 Bridges» i 2019.

Miller er blant de mange stjernene som har uttalt seg etter skuespillerens dødsfall. Flere tok til sosiale medier like etter den tragiske dagen i slutten av august, mens Sienna Miller kom nylig med en uttalelse.

Magasinet Empire har nemlig en egen utgave i butikk i disse dager som hyller Bosewick, og i den anledning har Miller uttalt seg om kollegaen og vennen sin.

- Han produserte «21 Bridges» og sa han hadde jobbet hardt for å få meg til å være med i filmen. Han var en fan av arbeidet mitt, noe som var spennende fordi jeg er en svært stor fan av ham. Han tilbød meg rollen på et tidspunkt da jeg ikke ville jobbe mer. Jeg hadde jobbet så mye og var helt utslitt, men samtidig ønsket jeg å jobbe med ham, forteller Miller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer