Chad Bosewick ga Sienna Miller penger fra egen lønning

Skuespilleren åpner opp om den gode gjerningen.

HYLLER KOLLEGAEN: Chadwick Boseman ga Sienna Miller (t.v.) penger fra egen lønning da skuespilleren ikke fikk det hun ville ha. Foto: NTB
HYLLER KOLLEGAEN: Chadwick Boseman ga Sienna Miller (t.v.) penger fra egen lønning da skuespilleren ikke fikk det hun ville ha. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I slutten av august kom en nyhet som sjokkerte hele verden. Den høyt elskede skuespilleren Chadwick Boseman hadde gått bort etter å ha kjempet mot kreften i flere år.

I 2016 ble «Black Panther»-skuespilleren diagnostisert med tykktarmskreft. I fire år kjempet ham mot kreften før det hele tok slutt. Bosewick snakket sjelden om kreftdiagnosen, så det kom derfor som et sjokk på mange at skuespillerens dødsfall ble kjent i august.

Han slapp også flere filmer under disse fire årene. Han hadde blant annet hovedrollen i suksessfilmen «Black Panther». Bosewick spilte også mot Sienna Miller (38) i filmen «21 Bridges» i 2019.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Miller er blant de mange stjernene som har uttalt seg etter skuespillerens dødsfall. Flere tok til sosiale medier like etter den tragiske dagen i slutten av august, mens Sienna Miller kom nylig med en uttalelse.

Magasinet Empire har nemlig en egen utgave i butikk i disse dager som hyller Bosewick, og i den anledning har Miller uttalt seg om kollegaen og vennen sin.

- Han produserte «21 Bridges» og sa han hadde jobbet hardt for å få meg til å være med i filmen. Han var en fan av arbeidet mitt, noe som var spennende fordi jeg er en svært stor fan av ham. Han tilbød meg rollen på et tidspunkt da jeg ikke ville jobbe mer. Jeg hadde jobbet så mye og var helt utslitt, men samtidig ønsket jeg å jobbe med ham, forteller Miller.

Når det ble snakk om lønning, ba Sienna Miller om en sum hun mente hun fortjente. Filmen jobbet med et høyt budsjett, men likevel fikk ikke skuespilleren det hun mente hun hadde krav på.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

I artikkelen trekker Miller frem de store forskjellene i lønninger mellom menn og kvinner i underholdningsbransjen. Hun sier også at hun var usikker på om hun skulle fortelle om følgende hendelse, men at hun måtte for å vise verden hvilken bra fyr Bosewick var.

- Filmen kom på et ubeleilig tidspunkt. Datteren min begynte på skolen og jeg var usikker på om jeg skulle jobbe mer. Jeg sa derfor at jeg skulle gjøre filmen fikk jeg den summen jeg ba om, sier Miller og fortsetter:

- Chadwick endte opp med å donere en del av hans lønning slik at jeg kunne få den summen jeg ba om. Han sa det var det jeg fortjente. Det er det mest forbløffende jeg har opplevd. Sånt skjer ikke. Det er ufattelig at en mann «i den byen» kan opptre så respektfullt. Jeg har fortalt denne historien til flere av mine mannlige skuespillerkollegaer og alle blir veldig stille.

Gjorde en forskjell

Chadwick Boseman betydde ikke bare mye for Sienna Miller og andre kjente fjes i bransjen, men han hadde en stor fanbase som elsket ham.

Dette ble spesielt tydelig da han gjestet Tonight Show med Jimmy Fallon i 2018. Talkshowvert Jimmy Fallon ga fansen mulighet til å snakke til en plakat av skuespilleren og fortelle hvor mye han betyr for dem.

Ingen av dem vet at Boseman står like bak plakaten og hører på alt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer