SEXY: Billettene ble borte på null komma niks da den første «Magic Mike»-filmen kom på kino i 2012 – og trengselen ble ikke noe mindre da vi fikk oppfølgeren i fjor. Foto: Ap
SEXY: Billettene ble borte på null komma niks da den første «Magic Mike»-filmen kom på kino i 2012 – og trengselen ble ikke noe mindre da vi fikk oppfølgeren i fjor. Foto: Ap Vis mer

Channing Tatum

Channing Tatum vil ha med George Clooney i «Magic Mike 3»

Vi håper virkelig at ønsket går i oppfyllelse...

Publisert

For fire år siden kom filmen som gjorde at kvinner (og menn!) falt pladask for Channing Tatum (35) nok en gang. Han hadde allerede sjarmert oss i flere roller tidligere – kanskje mest av alt som Tyler Gage i «Step Up» fra 2006 –, men med «Magic Mike» nådde stjernen et helt nytt nivå. Hysteriet var et faktum, og publikum fikk ikke nok av de hotte scenene i filmen om en gjeng mannlige strippere.

Dermed kom det ikke som noen overraskelse at billettene ble borte på et blunk da oppfølgeren, «Magic Mike XXL», kom på kino i fjor sommer. Allerede én måned etter premieren begynte ryktene om en tredje film å florere, og nå har Channing selv fyrt opp under spekulasjonene ved å fortelle hvilken annen Hollywood-hunk han gjerne skulle hatt med på laget... Nemlig George Clooney (54)!

Duoen spiller mot hverandre i den kommende komedien «Hail, Caesar» og ovenfor E! News la ikke Channing skjul på akkurat hvor lyst han har til å se 54-åringen som eksotisk danser.

– Dersom han sa ja til å bli med i «Magic Mike 3», hadde jeg gikk han alle pengene jeg har tjent på å være med «Hail, Caesar». Alt sammen. Alt er ditt, sier han smilende til kollegaen. Se video av intervjuet under annonsen. (Pssst: De finner også Georges strippernavn.)

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer