Channing Tatum

Channing Tatum vil ha med George Clooney i «Magic Mike 3»

Vi håper virkelig at ønsket går i oppfyllelse...

SEXY: Billettene ble borte på null komma niks da den første «Magic Mike»-filmen kom på kino i 2012 – og trengselen ble ikke noe mindre da vi fikk oppfølgeren i fjor. Foto: Ap
SEXY: Billettene ble borte på null komma niks da den første «Magic Mike»-filmen kom på kino i 2012 – og trengselen ble ikke noe mindre da vi fikk oppfølgeren i fjor. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For fire år siden kom filmen som gjorde at kvinner (og menn!) falt pladask for Channing Tatum (35) nok en gang. Han hadde allerede sjarmert oss i flere roller tidligere – kanskje mest av alt som Tyler Gage i «Step Up» fra 2006 –, men med «Magic Mike» nådde stjernen et helt nytt nivå. Hysteriet var et faktum, og publikum fikk ikke nok av de hotte scenene i filmen om en gjeng mannlige strippere.

Dermed kom det ikke som noen overraskelse at billettene ble borte på et blunk da oppfølgeren, «Magic Mike XXL», kom på kino i fjor sommer. Allerede én måned etter premieren begynte ryktene om en tredje film å florere, og nå har Channing selv fyrt opp under spekulasjonene ved å fortelle hvilken annen Hollywood-hunk han gjerne skulle hatt med på laget... Nemlig George Clooney (54)!

Duoen spiller mot hverandre i den kommende komedien «Hail, Caesar» og ovenfor E! News la ikke Channing skjul på akkurat hvor lyst han har til å se 54-åringen som eksotisk danser.

– Dersom han sa ja til å bli med i «Magic Mike 3», hadde jeg gikk han alle pengene jeg har tjent på å være med «Hail, Caesar». Alt sammen. Alt er ditt, sier han smilende til kollegaen. Se video av intervjuet under annonsen. (Pssst: De finner også Georges strippernavn.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer