Fyrstinne Charlene:

- Charlene har det mye bedre nå

Fyrstinne Charlene har den siste tida vært borte på grunn av sykdom.

GLADNYHET: Fyrstinne Charlene har endelig fått reise hjem. Foto: Shutterstock/NTB
GLADNYHET: Fyrstinne Charlene har endelig fått reise hjem. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Denne uken opplyser kongehuset i Monaco at fyrstinne Charlene (44) endelig er hjemme igjen. Det skriver blant andre People.

Situasjonen rundt fyrstinnen har vært uviss helt siden hun i fjor ble innlagt i Sør-Afrika, der hun ble operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon.

Siden har hun tilbrakt minimalt med tid med familien hjemme i Monaco, hvor hun til vanlig er bosatt med ektemannen fyrst Albert (63) og deres felles tvillinger Gabriella og Jacques (7).

Nå er imidlertid familien endelig samlet igjen, opplyser kongehuset.

I pressemeldingen kommer det videre fram at Charlene vil fortsette sin rekonvalesens, eller hvileperiode før hun begynner å jobbe igjen, hjemme sammen med ektemannen og barna.

Gladnyhet

Så seint som i slutten av februar kunne Albert dele en gladnyhet om kona.

- Fyrstinne Charlene har det mye bedre nå, og jeg håper hun vil være tilbake i fyrstedømmet veldig snart, sa Albert da til avisa Monaco-Main, gjengitt av People.

Tobarnsmora ble innlagt på et behandlingssenter i november i fjor, bare få dager etter at hun kom tilbake til fyrstedømmet etter å ha vært borte i ti måneder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer