Fyrstinne Charlene:

- Charlene har det mye bedre nå

Fyrstinne Charlene har den siste tida vært borte på grunn av sykdom.

GLADNYHET: Fyrstinne Charlene har endelig fått reise hjem. Foto: Shutterstock/NTB
GLADNYHET: Fyrstinne Charlene har endelig fått reise hjem. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Denne uken opplyser kongehuset i Monaco at fyrstinne Charlene (44) endelig er hjemme igjen. Det skriver blant andre People.

Situasjonen rundt fyrstinnen har vært uviss helt siden hun i fjor ble innlagt i Sør-Afrika, der hun ble operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon.

Siden har hun tilbrakt minimalt med tid med familien hjemme i Monaco, hvor hun til vanlig er bosatt med ektemannen fyrst Albert (63) og deres felles tvillinger Gabriella og Jacques (7).

Nå er imidlertid familien endelig samlet igjen, opplyser kongehuset.

I pressemeldingen kommer det videre fram at Charlene vil fortsette sin rekonvalesens, eller hvileperiode før hun begynner å jobbe igjen, hjemme sammen med ektemannen og barna.

Gladnyhet

Så seint som i slutten av februar kunne Albert dele en gladnyhet om kona.

- Fyrstinne Charlene har det mye bedre nå, og jeg håper hun vil være tilbake i fyrstedømmet veldig snart, sa Albert da til avisa Monaco-Main, gjengitt av People.

Tobarnsmora ble innlagt på et behandlingssenter i november i fjor, bare få dager etter at hun kom tilbake til fyrstedømmet etter å ha vært borte i ti måneder.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer