Charlotte Casiraghi gravid:

Charlotte Casiraghi holdt graviditeten skjult fra offentligheten frem til siste del av svangerskapet

En ny, royal fødsel i Monaco er like rundt hjørnet!

CHARLOTTE CASIRAGHI GRAVID: Det var ikke før hun deltok på en tilstelning i Monte-Carlo i Monaco, med onkel fyrst Albert i slutten av juni, at Charlotte Casiraghi viste frem babymagen for offentligheten. Hun har termin i august. FOTO: NTB Scanpix
CHARLOTTE CASIRAGHI GRAVID: Det var ikke før hun deltok på en tilstelning i Monte-Carlo i Monaco, med onkel fyrst Albert i slutten av juni, at Charlotte Casiraghi viste frem babymagen for offentligheten. Hun har termin i august. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av juni ble det endelig bekreftet - det som har vært på «alles» lepper i de royale kretser det siste halvåret - nemlig at Charlotte Casiraghi (32) venter barn nummer to. Det var Charlotte selv, eldstedatteren til prinsesse Caroline (61) av Monaco, som avslørte gravidnyheten.

Hun deltok nemlig på et event i Monte-Carlo i Monaco sammen med onkel fyrst Albert (60), og gjorde ingenting for å skjule den voksende babymagen. Hun var ikledd en kjole fra det franske motehuset YSL med et sort sløyfebånd for å markere midjen. Flere ganger i løpet av kvelden strøk hun seg over magen, og 32-åringen så svært opplagt ut.

Ifølge Hello Magazine er terminen satt til august.

Charlotte Casiraghi er forlovet med den franske filmprodusenten Dimitri Rassam (36) og planen var at bryllupet skulle ha stått denne sommeren. Men på grunn av graviditeten, er bryllupet utsatt til etter at den lille har kommet til verden.

De vordende foreldrene Charlotte og Dimitri har vært kjærester siden 2017.

FORELSKET: Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam på kjærlighetsferie i New York i april 2017. FOTO: NTB Scanpix
FORELSKET: Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam på kjærlighetsferie i New York i april 2017. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Monaco-skjønnheten Charlotte Casiraghi kastet glans over skandalebryllup

Var gift med Victoria’s Secret-modell

Dimitri Rassam, som er eldstesønnen til den kjente, franske skuespilleren Carole Bouquet (60), var tidligere gift med den russiske Victoria’s Secret-modellen Masha Novoselovan (33). De to har datteren Dasha (7) sammen, og var gift i perioden 2010 til 2016.

Også Charlotte Casiraghi har et barn fra før. For fire år siden ble hun mor for første gang, da sønnen Raphaël Elmaleh kom til verden. Hun var kjæreste med sønnens far, komiker Gad Elmaleh (47) fra 2011 til 2015.

Ryktene om graviditeten begynte å svirre allerede i mars 2018, da Charlotte Casiraghi dukket opp på rød løper på det tradisjonsrike Roseballet i Monaco med kjæresten - og en liten kul på magen. Siden har magen vokst, og det forelskede paret har benyttet tiden før familieforøkelsen med å jetsette rundt i verden. Blant annet har de tilbrakt late dager på Jamaica, i Italia og i New York.

PÅ ROSEBALLET: I mars tok Charlotte Casiraghi med seg kjæresten Dimitri Rassam på Roseballet i Monaco. FOTO: NTB Scanpix
PÅ ROSEBALLET: I mars tok Charlotte Casiraghi med seg kjæresten Dimitri Rassam på Roseballet i Monaco. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Beatrice Borromeo Casiraghi stråler av gravidlykke!

Tredje fødsel i fyrstefamilien i 2018

2018 har for øvrig vært et svært hyggelig år for fyrstefamilien i Monaco - den 19. april ble Charlottes storebror, Andrea Casiraghi (34), og svigerinne Tatiana Santo Domingo (34), foreldre til Maximilian Rainier. Han er parets tredje barn. Fire uker senere, den 21. mai, ble lillebror Pierre Casiraghi (30), og hans kone Beatrice Borromeo (32), foreldre til en gutt som har fått navnet Francesco Carlo Albert. Dette er parets andre sønn.

STORFAMILIE: I mai ble Charlottes lillebror Pierre Casiraghi (midten) og svigerinne Beatrice Borromeo (t.h) foreldre til en liten gutt. Tre måneder senere er det Charlottes tur til å føde. Dette bildet er tatt i 2015. FOTO: NTB Scanpix
STORFAMILIE: I mai ble Charlottes lillebror Pierre Casiraghi (midten) og svigerinne Beatrice Borromeo (t.h) foreldre til en liten gutt. Tre måneder senere er det Charlottes tur til å føde. Dette bildet er tatt i 2015. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Charlotte Casiraghi er svært ordknapp når det kommer til å dele ting om privatlivet med offentligheten, men i et intervju med det franske magasinet Philosophie i 2015, åpnet hun opp om hva kjærlighet er for henne.

- Jeg er tror at nøkkelen til et langt og lykkelig forhold er når begge to deler samme lidenskap for sannheten. For livet.

Se flere bilder av Charlotte Casiraghi og Dimirti Rassam under:

LES OGSÅ: Hviler det en forbannelse over fyrstefamilien i Monaco?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer