Cher

Cher har fått ny kjæreste - kunne vært bestemoren hans

- I teorien er det ganske latterlig, men i virkeligheten har vi det kjempefint.

CHER: Artisten Cher (76) og rapperen Alexander Edwards (36) på vei ut fra restaurant sammen i 2023. FOTO: NTB
CHER: Artisten Cher (76) og rapperen Alexander Edwards (36) på vei ut fra restaurant sammen i 2023. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da artisten Cher (76) slo gjennom i 1965, i duen Sonny & Cher med sin daværende ektemann Sonny Bono, skulle det enda gå hele tjue år før hennes nåværende kjæreste ble født. Ikke før i 1987, da Cher hadde rukket å bli 40 år og hadde to sønner, den ene 18 år, så hennes kommende kjæreste Alexander Edwards dagens lys.

Superstjerne

Med sin dype stemme sang Cher seg inn i hjerter over hele verden og fikk etter hvert kallenavnet «Godess of pop». Som soloartist har hun markert seg ved å holde i tøylene selv, i en mannsdominert musikkbransje. Hun har hatt hits på løpende bånd, blant annet megahiten «Believe».

Popstjernen har også spilt i flere filmer, og for «Mask» vant hun under filmfestivalen i Cannes i 1985 prisen for beste kvinnelige hovedrolle, og ble siden nominert til Oscar. I 2018 hadde hun en legendarisk rolle i «Mamma Mia. Here we go again!», med en fremføring av Fernando som fikk hårene til å reise seg.

Hun er også modell, og så sent som i 2022 var hun på catwalken for Balmains vårkolleksjon

MODELL: Cher gratulerer Olivier Rousteing etter Balmains vår/sommer 2023-visning i Paris i 2022. FOTO: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
MODELL: Cher gratulerer Olivier Rousteing etter Balmains vår/sommer 2023-visning i Paris i 2022. FOTO: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer

Gift to ganger

På kjærlighetsfronten har hun vært gift to ganger. Første gang med Sonny Bono, og siden med Gregg Allmann, som hun ble skilt fra i 1979. Hun har to barn, Chaz Bono (53) og Elijah Blue Allman (46). Chaz ble født som Chastity, og har siden stått frem som transperson. Etter kjønnskorrigerende operasjon heter han i dag Chaz og har skrevet guidebøker for veien ut av skapet. Halvbroren Elijah jobber som musiker og produsent.

Alder ingen hindring?

Med sin nye kjæreste, som er kjent som rapperen EA, føyer Cher seg inn i rekken av kjendiser som ikke ser på aldersforskjell som et problem.

KK har tidligere intervjuet actionstjerna Dolph Lundgren (64) og hans norske kjæreste Emma (26), som først ikke tenkte at hun kunne være sammen med en mann som var såpass mye eldre.

Vi har også skrevet om den franske presidenten Emmanuel Macron og hans kone som er 24 år eldre enn ham.

Vi har også omtalt famøse forhold i rockeverdenen, som neppe ville tålt dagens lys i dag, for eksempel Mandy Smith, som kun var 13 år da hun ble sammen med 47 år gamle Bill Wyman fra Rolling Stones.

Historikk med yngre menn

Det er imidlertid ikke først gang popstjerna Cher faller for en yngre mann. På 80-tallet hadde hun et forhold til den 16 år yngre Tom Cruise, og også til den 14 år yngre skuespilleren Val Kilmer, som blant annet har spilt Jim Morrison, og i filmen Top Gun, sammen med Tom Cruise.

UNG VENN: Cher sammen med 14 år yngre Val Kilmer på British Academy of Film and Television Awards i 1984. FOTO: Alan Davidson/REX/NTB
UNG VENN: Cher sammen med 14 år yngre Val Kilmer på British Academy of Film and Television Awards i 1984. FOTO: Alan Davidson/REX/NTB Vis mer

Men nå er det altså med en mann som er hele 40 år yngre hun har funnet lykken. Da Cher var gjest på The Kelly Clarkson Show i januar 2023, bekreftet hun at hun er sammen med rapperen Alexander «A.E.» Edwards. og hun fortalte om hvordan aldersforskjellen på 40 år påvirker dem:

– I teorien er det ganske latterlig. Men i virkeligheten har vi det kjempefint. Han er fantastisk, og jeg vil aldri si noe om menn som ikke er sant.

STILIG: Cher har alltid vært utpreget i stilen, både på scenen og privat. Her i 2022 fra Council of Fashion Designers of America. FOTO: Andrea RENAULT / AFP/NTB
STILIG: Cher har alltid vært utpreget i stilen, både på scenen og privat. Her i 2022 fra Council of Fashion Designers of America. FOTO: Andrea RENAULT / AFP/NTB Vis mer

Flashet ring

Det var i november 2022 at ryktene begynte å gå om de to, og snart fikk fotografene et etterlengtet bilde av dem hånd i hånd på gaten i Los Angeles. Og Cher hadde bare godt å si om sin unge mann da hun gjestet programmet:

– Han er snill, smart og flink. I tillegg er han veldig morsom, og jeg synes også han er ganske kjekk.

I et tidligere intervju har Cher fortalt at hun tror eldre menn lar seg avskrekke av henne.

– Sannheten er at om jeg ikke hadde datet yngre menn, ville jeg ikke vært på date i det hele tatt. Unge menn blir ikke skremt av eldre kvinner, men eldre menn på min alder har ikke taklet det.

Hun utdyper til Kelly Clarkson Show:

– Eldre menn liker meg ikke så godt.

Da hun i januar 2023 ble sett forlate restaurant Avra i Los Angeles sammen med sin nye kjæreste, flashet hun en diamantring for kamera opp til flere ganger, og begge så svært forelsket ut.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer