YOUTUBE: Chloe Clem er blitt et internettfenomen etter sitt fantastiske ansiktsuttrykk i videoen som moren la ut på YouTube i 2013. Nå er den sett over 15 millioner ganger.  Foto: Skjermdump Instagram
YOUTUBE: Chloe Clem er blitt et internettfenomen etter sitt fantastiske ansiktsuttrykk i videoen som moren la ut på YouTube i 2013. Nå er den sett over 15 millioner ganger. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Chloe Clem

Chloe ble en internettsensasjon for sin noe spesielle reaksjon på familieturen til Disneyland

Nå er videoen sett over 15 millioner ganger.

Lite visste familien Clem at livene deres skulle forandre seg drastisk en høstdag i 2011. Da la nemlig den amerikanske småbarnsmoren Katie Clem (37) ut en video på YouTube av datteren Lily (nå 8) som blir fra seg av lykke over å ha blitt overrasket med en bursdagstur til Disneyland. Denne videoen er snart blitt sett 19 millioner ganger. (PSST: 8 tabber foreldre gjør på Facebook)

To år senere gjorde Katie og ektemannen det igjen - og gleden er like stor for Lily som tror hun skal på skolen, men i stedet blir overrasket med nok en drømmetur til Disneyland. Men det er lillesøsteren Chloes reaksjon som denne gangen får verden til å hikste av latter. I stedet for å hyle av lykke, som søsteren Lily gjør, sender 2-åringen Chloe blikk i retning søsteren som oser «unnskyld meg, kan du noe deg ned litt?!». Priceless!

LES OGSÅ: Bekreftelse på sosiale medier: ​- Det er et betydelig press knyttet til å framstå som polerte utgaver av seg selv

Klippet er nå blitt sett over 15 millioner ganger, og livene til de to søstrene og foreldrene er snudd på hodet. Ifølge E! News har Lily og Chloe blitt hyret inn i flere modellkampanjer, i tillegg til at de har figurert i flere YouTube-videoer. 

Er blitt et meme-fenomen

Chloe er også blitt et meme-fenomen, og på internett finnes flere morsomme memes av den søte (men dog skeptiske) 2-åringen. 

 Foto: Skjermdump magicwebdesign
Foto: Skjermdump magicwebdesign Vis mer

Tobarnsmoren Katie har også opprettet en egen profil på Instagram, hvor hun deler stort og smått fra hverdagen til de to søstrene. Den har over en halv million følgere. Nylig besøkte familien Google-kontoret i Sao Paulo i Brasil hvor de blant annet har pyntet heisdørene med det ikoniske bildet av Chloe, i tillegg til at hun måtte signere autografer. Det syntes den nå seks år gamle jenta at var stas!

Signing autographs at #google! #chloe #google #saopaulo

Et innlegg delt av Lily & Chloe(@lilyandchloeofficial)

LES OGSÅ: Ungdommens uskrevne regler for sosiale medier: - Hvis du skifter profilbildet ditt for ofte kan du bli stemplet som «attention whore»

Hele familien Clem i Brasil: 

WE ARE HERE IN BRAZIL!!! Hello!! #saopaulo #google #chloe #hi #lily #katie #david

Et innlegg delt av Lily & Chloe (@lilyandchloeofficial)

Se videoen av Lily som blir overrasket med bursdagsbesøk til Disneyland under:

Se videoen av Lily og Chloe som nok en gang blir overrasket med tur til Disneyland under:

LES OGSÅ: Denne mattrenden tar internett med storm!