Chris Holsten

Chris Holsten har fått kjæreste

Artisten har funnet lykken på nytt.

CHRIS HOLSTEN: Artisten bekrefter forhold til God Kveld Norge. Foto: Annika Byrde / NTB
CHRIS HOLSTEN: Artisten bekrefter forhold til God Kveld Norge. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det røper Holsten (30) selv på Instagram hvor han deler et bilde av pizza og vin og tagger skuespiller Vivild Falk Berg (25).

Vivild Falk Berg har blant annet har medvirket i suksesserien «Pørni», med Henriette Steenstrup i hovedrollen.

GULLRUTEN: Henriette Steenstrup, sammen med Vivild Falk Berg t.v. og Ebba Jacobsen Öberg, ankommer utdeling av Gullruten i Grieghallen, 2023. Foto: Tuva Åserud / NTB
GULLRUTEN: Henriette Steenstrup, sammen med Vivild Falk Berg t.v. og Ebba Jacobsen Öberg, ankommer utdeling av Gullruten i Grieghallen, 2023. Foto: Tuva Åserud / NTB Vis mer

Chris Holstens manager bekrefter til God Kveld Norge at de to er kjærester, men at de ikke har noen kommentar utover dette.

I januar skrev Se og Hør at de «erfarte» at Holsten og Vivild Falk Berg var blitt kjærester.

De hadde ennå ikke bekreftet forholdet den gangen, men delte et bilde av at de feiret nyttårsaften sammen.

Holsten har de siste årene toppet de norske hitlistene med låter som «Bare når det regner», «Slå hjerte slå» og «Smilet i ditt eget speil».

Da Se og Hør møtte han i 2020, i forbindelse med TV 2 programmet «Hver gang vi møtes», innrømmet han at mange av låtene handlet om ekskjæresten.

SLETTET: H&M fjernet en reklame fra sidene deres etter kritikk om seksualisering av barn. Video: H&M. Reporter: Anabelle Bruun/Dagbladet TV Vis mer

Til Se og Hør kunne Holsten på daværende tidspunkt understreke at han var på et bedre sted, selv om han trodde kjærlighetssorgen alltid ville komme til å være der, på en eller annen måte.

- Den har blitt en del av meg, og formet meg til den jeg har blitt. Jeg tok et tøft valg for en stund tilbake, og jeg står for det. For meg føles det riktig, selv om det har vært tungt. Jeg har klart å se positivt på det, og hva jeg har lært av det. Det har tatt lang tid, jeg er fortsatt i prosessen, men jeg har kommet mye lenger enn jeg var da EP-en ble skrevet, forklarte han til ukebladet den gangen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet