Mammakroppen

Chrissy Teigen åpner opp om hva hun føler om sin nye «mammakropp»

- Nå skal jeg bare bli vant med mitt nye jeg.

KROPP: Chrissy har slått seg til ro med den kroppen hun har akkurat nå - 10 kilo tyngre enn før hun fikk barn nummer to. FOTO: NTB Scanpix
KROPP: Chrissy har slått seg til ro med den kroppen hun har akkurat nå - 10 kilo tyngre enn før hun fikk barn nummer to. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Modell og tv-profil Chrissy Teigen (33) er kjent for å være en av Hollywoods mest genuine kjendiser; hun pynter ikke på tilværelsen verken på sosiale medier eller i intervjuer, og anerkjenner titt og ofte at ting ikke alltid går som det skal.

Nå har Chrissy igjen vært ærlig på Twitter, og denne gangen delt indre tanker om sin «nye» kropp etter at hun nylig ble mamma til nummer to, sammen med ektemannen og «All of me»-sanger John Legend.

LES OGSÅ: Chrissy Teigen krever at denne kroppsdelen retusjeres

Lørdag la hun nemlig ut posten «Hvordan jeg kan spise som dette?» Vel, jeg veier omtrent 10 kilo mer enn før jeg fikk Miles, og han er ti måneder gammel. Jeg har aldri mistet de siste kiloene, rett og slett fordi jeg er så glad i mat. Jeg avfinner meg med at dette er min nye normal, nå når jeg har hatt denne vekten så lenge!».

Som kommentar til sitt eget innlegg legger hun til: «Det tynneste jeg noen gang har vært, var etter at jeg fødte min første datter, Luna, og slet med fødselsdepresjon. MEN JEG TAR HELLER DENNE VEKTA OG DENNE FØLELSEN!», utdyper ut.

Regelrett forbanna

Det er imidlertid ikke første gangen Chrissy får kommentarer og oppmerksomhet fra fansen rundt kroppen sin. Under Emmy-utdelingen i midten av september i fjor, da hun og mannen fikk æren av å dele ut pris, måtte hun mildt sagt ut og refse publikum som hevdet at hun var gravid igjen - kun fire måneder etter fødsel.

Hun ble regelrett forbanna da hun sjekket tweetsene til folk etter utdelingen. Der ventet nemlig kommentarer som: «Jeg spør om dette så respektfullt som jeg kan, men er @ChrissyTeigen gravid igjen?».

Chrissy Teigen kommenterte (heldigvis) direkte tilbake til Twitter-brukeren: «Jeg har akkurat født, så takk for at du er såååååå respektfull».

I kommentarfeltet var det i tillegg flere som støttet den tidligere supermodellen, og påpekte at man aldri - aldri - skal spørre en kvinne om hun er gravid, med mindre hun ligger på fødestuen og presser ut en baby.

Krever at kroppsdelen retusjeres

33-åringen har som sagt med tiden bemerket seg som én av Hollywoods mest jordnære og ærlige stjerner - vært åpen om at hun led av fødselsdepresjon etter at datteren Luna kom til verden i 2016, hun legger ut flere bilder hvor hun spiser junkfood enn hvor hun ikke gjør det (vel – nesten i alle fall), hun er ikke redd for å dele de mindre glamorøse øyeblikkene man uungåelig må gjennom som forelder, og hun viser seg mer enn gjerne frem sminkefri.

Likevel har hun tidligere lagt inn en helt spesiell klausul i modellkontrakten sin med «Sports Illustraded». Det var da Chrissy, som egentlig heter Christine Diane Teigen, besøkte talkshowdronning Ellen DeGeneres denne uken at kortene ble lagt på bordet.

Hun fortalte nemlig at hun hater føttene sine, og at hun hadde en nokså spesiell klausul i kontrakten sin med Sports Illustrated: Føttene hennes måtte retusjeres eller gjemmes på alle bilder.

I programmet sier hun at hun har «asiatiske jungel-føtter som er ment til å klatre i trær», mens hun desperat prøver å gjemme bena fra kameraene.

– John pleier alltid å si at hvis jeg dør, så trenger han ikke løfte opp lakenet over ansiktet mitt på likhuset. Han gjør det på andre siden, så skjønner han om det er meg eller ikke ved å se på føttene mine, forteller tobarnsmoren til latter fra publikum.

Forfriskende ærlig

– På dette bildet er de retusjert. Du vet, andre pleier å fikse på rumpa si eller ansiktet, men jeg går rett på føttene, forklarer Chrissy mot slutten av segmentet etter at Ellen viser et bilde av henne sammen med ektemannen hvor stjernens føtter er godt synlig.

Bonus: I løpet av programmet kommer det også frem at modellen har fått en kjapp hårstuss i reklamepausen, og da deler hun enda en liten innrømmelse.– Det er ikke mitt hår engang, alt er falskt, sier Chrissy med et bredt smil. Forfriskende ærlig – vi digger det!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer