Chrissy Teigen:

Chrissy Teigen krever at denne kroppsdelen retusjeres

La inn helt spesiell klausul i modellkontrakten sin.

ÆRLIG: Chrissy Teigen er kjent som en av Hollywoods mest «neppå» stjerner, og nå har hun avslørt hvilken kroppsdel hun er aller mest usikker på. FOTO: NTB Scanpix
ÆRLIG: Chrissy Teigen er kjent som en av Hollywoods mest «neppå» stjerner, og nå har hun avslørt hvilken kroppsdel hun er aller mest usikker på. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Som 18-åring jobbet norskættede Chrissy Teigen i en surfesjappe på Huntington Beach, California. Den gang ville hun bli kokk, men livet tok en ganske annen vending etter at hun ble oppdaget av en fotograf som var innom butikken.I ettertid fulgte en lang rekke mindre jobber – deriblant som en av statistene i programmet Deal or No Deal (fun fact: her møtte Chrissy nåværende hertuginne av Sussex, Meghan Markle, da hun var deltager!) – før det hele kulminerte i at hun prydet coveret av det årlige Sports Illustrated Swimsuit Issue i 2010.Dét ble gjennombruddet, og i dag er hun en verdens mest kjente modeller. Brunetten har jobbet med både Nike, Billabong, og Gillette, og blitt avbildet i Vogue, Glamour, Cosmopolitan, Esquire… Listen er lang!Men Chrissy, som forøvrig er gift med musiker John Legend, er ikke bare kjent for sine meritter som modell; hun har også bemerket seg som én av Hollywoods mest jordnære og ærlige stjerner. Tidligere har hun blant annet vært åpen om at hun led av fødselsdepresjon etter at datteren Luna kom til verden i 2016, hun legger ut flere bilder hvor hun spiser junkfood enn hvor hun ikke gjør det (vel – nesten i alle fall), hun er ikke redd for å dele de mindre glamorøse øyeblikkene man uungåelig må gjennom som forelder, og hun viser seg mer enn gjerne frem sminkefri.Sistnevnte avslørte 32-åringen grunnen til under et intervju på BeautyCon i Los Angeles i fjor. Da slo hun nemlig hardt ned på bruk av Photoshop og andre apper man kan endre utseende sitt med.– Dét er grunnen til at jeg poster få bilder med sminke på. Jeg føler ikke at man vet hvordan noen virkelige ansikt faktisk ser ut lenger, og det gjør jeg kvalm at vi må perfeksjonere både fjes og kropp for å få likes, fortalte hun den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer