Chrissy Teigen:

Chrissy Teigen krever at denne kroppsdelen retusjeres

La inn helt spesiell klausul i modellkontrakten sin.

ÆRLIG: Chrissy Teigen er kjent som en av Hollywoods mest «neppå» stjerner, og nå har hun avslørt hvilken kroppsdel hun er aller mest usikker på. FOTO: NTB Scanpix
ÆRLIG: Chrissy Teigen er kjent som en av Hollywoods mest «neppå» stjerner, og nå har hun avslørt hvilken kroppsdel hun er aller mest usikker på. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Som 18-åring jobbet norskættede Chrissy Teigen i en surfesjappe på Huntington Beach, California. Den gang ville hun bli kokk, men livet tok en ganske annen vending etter at hun ble oppdaget av en fotograf som var innom butikken.

I ettertid fulgte en lang rekke mindre jobber – deriblant som en av statistene i programmet Deal or No Deal (fun fact: her møtte Chrissy nåværende hertuginne av Sussex, Meghan Markle, da hun var deltager!) – før det hele kulminerte i at hun prydet coveret av det årlige Sports Illustrated Swimsuit Issue i 2010.

Dét ble gjennombruddet, og i dag er hun en verdens mest kjente modeller. Brunetten har jobbet med både Nike, Billabong, og Gillette, og blitt avbildet i Vogue, Glamour, Cosmopolitan, Esquire… Listen er lang!

Men Chrissy, som forøvrig er gift med musiker John Legend, er ikke bare kjent for sine meritter som modell; hun har også bemerket seg som én av Hollywoods mest jordnære og ærlige stjerner. Tidligere har hun blant annet vært åpen om at hun led av fødselsdepresjon etter at datteren Luna kom til verden i 2016, hun legger ut flere bilder hvor hun spiser junkfood enn hvor hun ikke gjør det (vel – nesten i alle fall), hun er ikke redd for å dele de mindre glamorøse øyeblikkene man uungåelig må gjennom som forelder, og hun viser seg mer enn gjerne frem sminkefri.

Sistnevnte avslørte 32-åringen grunnen til under et intervju på BeautyCon i Los Angeles i fjor. Da slo hun nemlig hardt ned på bruk av Photoshop og andre apper man kan endre utseende sitt med.

– Dét er grunnen til at jeg poster få bilder med sminke på. Jeg føler ikke at man vet hvordan noen virkelige ansikt faktisk ser ut lenger, og det gjør jeg kvalm at vi må perfeksjonere både fjes og kropp for å få likes, fortalte hun den gang.


– Jeg har asiatiske jungel-føtter

Nå viser det seg at hun likevel ikke synes det er helt uakseptabelt å skjule eller forskjønne usikkerheter – for før hun krevde hun det faktisk! Det var da Chrissy, som egentlig heter Christine Diane Teigen, besøkte talkshowdronning Ellen DeGeneres denne uken at kortene ble lagt på bordet.

Se klippet nederst i saken.

Hun fortalte nemlig at hun hater føttene sine, og at hun hadde en nokså spesiell klausul i kontrakten sin med Sports Illustrated: Føttene hennes måtte retusjeres eller gjemmes på alle bilder.

I programmet sier hun at hun har «asiatiske jungel-føtter som er ment til å klatre i trær», mens hun desperat prøver å gjemme bena fra kameraene.

– John pleier alltid å si at hvis jeg dør, så trenger han ikke løfte opp lakenet over ansiktet mitt på likhuset. Han gjør det på andre siden, så skjønner han om det er meg eller ikke ved å se på føttene mine, forteller tobarnsmoren til latter fra publikum.

– På dette bildet er de retusjert. Du vet, andre pleier å fikse på rumpa si eller ansiktet, men jeg går rett på føttene, forklarer Chrissy mot slutten av segmentet etter at Ellen viser et bilde av henne sammen med ektemannen hvor stjernens føtter er godt synlig.

Bonus: I løpet av programmet kommer det også frem at modellen har fått en kjapp hårstuss i reklamepausen, og da deler hun enda en liten innrømmelse.

– Det er ikke mitt hår engang, alt er falskt, sier Chrissy med et bredt smil.

Forfriskende ærlig – vi digger det!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer