Chrissy Teigen

Chrissy Teigen slår tilbake mot kritikk for å dele bilde av brannmann

- For en dust du er, skriver hun i kommentarfeltet.

NÅDELØS: Modellen Chrissy Teigen lar seg ikke pille på nesen, og har ingenting imot å slå tilbake når kritikken hagler i kommentarfeltet på Instagram. FOTO: NTB Scanpix
NÅDELØS: Modellen Chrissy Teigen lar seg ikke pille på nesen, og har ingenting imot å slå tilbake når kritikken hagler i kommentarfeltet på Instagram. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske supermodellen Chrissy Teigen (33) er kjent for å dele stort og smått fra hverdagslivet med artistektemannen John Legend (40) og barna Luna (3) og Miles (1) på sin åpne Instagram-profil.

I midten av november la hun ut et bilde av de to barna som klemmer en brannmann fra Beverly Hills Fire Department.

Til bildet skrev hun at en livslang drøm for sønnen Miles nå var blitt oppfylt, da han endelig fikk besøke den lokale brannstasjonen. Bildet er blant annet «liket» av superstjernen Jennifer Aniston (50) - som akkurat har fått seg Instagram-profil.

- Folks hus brenner, og så er de ute og blir tatt bilder av

Men det som skulle være et hyggelig minne, ble raskt kritisert av såkalte nettroll - som påpekte at brannmannen burde ha prioritert annerledes enn å hilse på barna til en Hollywood-stjerne.

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

«Så dette er det brannvesenet gjør, heller enn å sørge for å slukke de 10 brannene som foregår i Los Angeles for øyeblikket... bra.», skriver en som kaller seg fvcksymphaty i kommentarfeltet, og legger til:

«Skatten jeg betaler går til disse menneskene. Folks hus brenner, og så er de ute og blir tatt bilder av...».

Chrissy Teigen, som styrer sin egen Instagram-profil - og som i skrivende stund har over 26,5 millioner følger - lar seg ikke pille på nesen. Hun er kjent for å svare tilbake på ting hun mener er urettferdig, og dette var intet unntak.

«For en dust du er», skriver hun enkelt og greit tilbake til brukeren fvcksymphaty.

Men det er heldigvis ikke bare negativitet å spore i kommentarfeltet. Flere tar tobarnsmoren i forsvar, og mener at hun setter et godt eksempel.

«Noen folk skjønner ikke hvor viktig det er for barn at de blir kjent med og får møte ekte helter. Fortsett å være det gode forbildet du er for alle foreldre til småbarn», skriver en bruker som kaller seg smaloneteach.

- Jeg har hatt sex med verdens mest sexy mann

Noen dager etter «brannmann-gate», kom for øvrig nyheten om at Chrissy Teigens ektemann John Legend er blitt kåret til «verdens mest sexy mann» av magasinet People. Da tok Chrissy Teigen i bruk Twitter, for å uttrykke sin noe humoristiske glede over ektemannens bragd:

«Hemmeligheten min er ute. Jeg har oppfylt ønsket mitt om å ha hatt sex med det @People mener er verdens mest sexy mann!! For en ære!!».

Dermed viser Hollywood-stjernen at hun nok en gang bjudar på - på sosiale medier!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer