Chrissy Teigen:

Chrissy Teigen til kjendismagasin: - Det er utelukkende søppel dere kommer med

Chrissy Teigen (31) raser mot sladreblad som sprer falske rykter om ekteskapet hennes.

CHRISSY TEIGEN: Chrissy Teigen raser mot nettsted etter bruddrykter. FOTO: NTB scanpix
CHRISSY TEIGEN: Chrissy Teigen raser mot nettsted etter bruddrykter. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å gå seg vill i alle glam-kontoene på Instagram for tiden. Alle har den beste stilen, de flotteste typene, spiser den sunneste maten og trener selvsagt syv ganger i uken - for ikke å glemme alle de flotte reisene!

Men hallo - som alle andre elsker vi også å drømme oss vekk fra hverdagen og inn i de drømmende kontoene, men det er godt med noe som holder oss nede på bakken til tider, og den gjør nettopp modellen Chrissy Teigen (31)!

Hun skiller seg ut fra den «perfekte» trenden som herjer på sosiale medier, og er et ærlig tilskudd i vår følgerliste, og vi digger henne for det! Hun er ikke redd for å by på seg selv og bruker ofte humor med et glimt i øyet når hun legger ut videoer av familien (med ektemannen John Legend og datteren), deilige matbilder og strekkmerker. (Psst: - Lårene mine er fulle av strekkmerker!)

Humoren ble derimot lagt til side da hun nylig postet et bilde på bildetjenesten. Det amerikanske sladre-magasinet «In Touch Weekly» fikk henne nemlig til å se rødt da de trykket forsidesaken: «Exclusive - Chrissy & John On the Brink of Splitting».

Chrissy Teigen til kjendismagasin: - Det er utelukkende søppel dere kommer med

- Oh in touch go fuck yourselves, you exclusively dumb pieces of trash, skriver Chrissy til bildet.

(På norsk kan det vel oversettes til: In touch, dra til helvete. Dere kommer bare med søppel.)

SAMMEN: Dette bildet av familien Teigen/Legend ble tatt denne uken i London. Spør de oss så ser de svært lykkelig ut! FOTO: NTB scanpix
SAMMEN: Dette bildet av familien Teigen/Legend ble tatt denne uken i London. Spør de oss så ser de svært lykkelig ut! FOTO: NTB scanpix Vis mer

Teigen er for øyeblikk med ektemannen John Legend på turné - og skal vi tro bilder hun har lagt ut de siste dagene (og bilder fra Scanpix)- er det fortsatt sammen og svært lykkelig!

Kristoffer Egeberg, som er ansvarlig redaktør for faktisk.no, synes det er synd at medier sprer usanne rykter på denne måten. Til KK.no har han tidligere fortalt at det er utrolig viktig at mediene ikke videreformidler rykter og bidrar til å spre falske nyheter.

- Her syndes det dessverre for mye - kanskje spesielt i jaget om å komme først med siste nytt eller den oppsiktvekkende saken som kaprer leserne.

- Etterrettelighet og kildekritikk handler om tilliten til leserne. Slurver vi med dette - selv i saker som kan syntes trivielle - svikter vi leserne og samfunnet vi tjener, forteller han til KK.no.

LES OGSÅ: Chrissy Teigen viste alt på den røde løperen

- Jeg er drittlei!

Dette er derimot ikke første gang typiske sladre-magasiner sprer og trykker falske rykter som kjendiser. Tidligere i år var det «Modern Family»-skuespiller Sofia Vergara som fikk gjennomgå. Da var det magasinet «Star» som hadde forsiden «Sofia and Joe: It's over». I artikkelen hevdet de blant annet at Vergara har vært utro mot ektemannen, Joe Manganiello (40). Beviset: Et bilde av henne uten giftering sammen med en annen mann. (Pssst, Sofia Vergaras kjendistrener avslører hvordan hun vedlikeholder sine smekre former!)

En annen som har fått gjennomgå av sladderpressen de siste årene er den tidligere «Friends»-stjernen Jennifer Aniston. Hun bombarderes stadig vekk med spørsmål om når hun skal få barn, og rykter om graviditet spres som ild i tørt gress med en gang det har blitt tatt et nytt paparazzi-bilde av henne i bikini.

I fjor fikk hun nok. I en kommentar publisert på The Huffington Post tok hun til ordet selv, og gjorde det klinkende klart:

«Bare så dere vet det, jeg er ikke gravid. Jeg er drittlei. Jeg er drittlei av granskingen og det negative kroppsfokuset som daglig oppstår i journalistikken og kjendisnyheter.»

RYKTER: Sofia Vergara og Jennifer Aniston har begge blitt hengt ut av sladrepressen. FOTO: NTB Scanpix
RYKTER: Sofia Vergara og Jennifer Aniston har begge blitt hengt ut av sladrepressen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer