Chrissy Teigen:

Chrissy Teigen til kjendismagasin: - Det er utelukkende søppel dere kommer med

Chrissy Teigen (31) raser mot sladreblad som sprer falske rykter om ekteskapet hennes.

CHRISSY TEIGEN: Chrissy Teigen raser mot nettsted etter bruddrykter. FOTO: NTB scanpix
CHRISSY TEIGEN: Chrissy Teigen raser mot nettsted etter bruddrykter. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å gå seg vill i alle glam-kontoene på Instagram for tiden. Alle har den beste stilen, de flotteste typene, spiser den sunneste maten og trener selvsagt syv ganger i uken - for ikke å glemme alle de flotte reisene!

Men hallo - som alle andre elsker vi også å drømme oss vekk fra hverdagen og inn i de drømmende kontoene, men det er godt med noe som holder oss nede på bakken til tider, og den gjør nettopp modellen Chrissy Teigen (31)!

Hun skiller seg ut fra den «perfekte» trenden som herjer på sosiale medier, og er et ærlig tilskudd i vår følgerliste, og vi digger henne for det! Hun er ikke redd for å by på seg selv og bruker ofte humor med et glimt i øyet når hun legger ut videoer av familien (med ektemannen John Legend og datteren), deilige matbilder og strekkmerker. (Psst: - Lårene mine er fulle av strekkmerker!)

Humoren ble derimot lagt til side da hun nylig postet et bilde på bildetjenesten. Det amerikanske sladre-magasinet «In Touch Weekly» fikk henne nemlig til å se rødt da de trykket forsidesaken: «Exclusive - Chrissy & John On the Brink of Splitting».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer