Nyttårsfeiring:

Chrissy Teigen-videoen spres som ild i tørt gress

Ikke alt gikk som planlagt da hun skulle ønske det nye året velkommen.

UHELDIG: Ikke alt gikk som planlagt da Chrissy Teigen skulle ønske det nye året velkommen. FOTO: NTB Scanpix
UHELDIG: Ikke alt gikk som planlagt da Chrissy Teigen skulle ønske det nye året velkommen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi på god vei inn i 2019, og her hjemme i Norge er det blant annet fyrverkeri og champagne som tas i bruk for å markere at vi har et nytt år foran oss.

Det går i mye av det samme over dammen, men USA har også en tradisjon vi nordmenn ikke er så godt kjent med: Nemlig «ball drop»-seremonien på Times Square.

Ballen det er snakk om slippes ikke helt ned i bakken, men senkes 50 meter i løpet av ett minutt – fra klokken 23:59 til klokka 00:00 – foran omtrent én million New Yorkere.

Se video:

Seremonien blir dekket av hundrevis av lokale og internasjonale mediekanaler, men i år var manges øyne rettet mot NBCs sending. De hadde nemlig fått med seg selveste Chrissy Teigen som programleder.

Modellen og TV-profilen, som er gift med «All Of Me»-sanger John Legend, er kjent for å være en av Hollywoods mest genuine kjendiser; hun pynter ikke på tilværelsen verken på sosiale medier eller i intervjuer, og anerkjenner titt og ofte at ting ikke alltid går som det skal.

Sånn er livet, tross alt – og dét fikk både vi og Chrissy igjen en bekreftelse på da hun ønsket det nye året velkommen for NBC på mandag.

Umiddelbart etter at ballen hadde blitt senket og klokken slo tolv, skulle stjernen gi en nyttårsklem til en av de andre programlederne – komiker Leslie Jones – men ble i stedet møtt med en paraply midt i ansiktet.

Nå går det småpinlige klippet som en farsott på nettet, og i kjent stil hiver Chrissy selv bensin på bålet.

«Klokken er syv. Er på vei tilbake til Times Square for å finne øyeballen min», lød en Twitter-melding tobarnsmoren delte på Twitter tidlig neste morgen.

Se klippet – og noen av de beste reaksjonene – under.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer