Chrissy Teigen

Chrissy Teigen viste alt på den røde løperen

... virkelig alt!

SJOKK-KJOLE: Modellen Chrissy Teigen stjal all oppmerksomheten i en sjokk-kjole med splitter vi aldri har sett maken til! Foto: Rex Features
SJOKK-KJOLE: Modellen Chrissy Teigen stjal all oppmerksomheten i en sjokk-kjole med splitter vi aldri har sett maken til! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at vi i KK.no-redaksjonen elsker den halvt norske modellen Chrissy Teigen (30). Hun er kanskje en av kjendisene som byr ekstra mye på seg selv, noe vi digger. Og når vi er inne på «å by på seg selv» - nå gjør hun det igjen! 

Man skulle ikke tro at den vakre modellen kunne sjokkere mer enn hun allerede har gjort på klesfronten (se bare tilbake på dette sjokk-antrekket!) - men der tok vi grundig feil!

Under nattens American Music Awards (AMA) gjorde hun det nemlig igjen; hun droppet trusen og gikk for en splitt vi aldri har sett maken til. Vi snakker virkelig verdensrekord i «splitting»!(Se bilder av splitten lenger ned i saken).

Modellen møtte opp på den røde løperen med ektemannen John Legend (37) iført en fotsid, sort kjole med skyhøye splitter på begge sider. Og nei, disse stoppet ikke ved hoften, de gikk helt opp til under armhulene hennes. Med andre ord, Teigen lot ikke mye igjen til fantasien ...

LES OGSÅ: Chrissy Teigen: - Lårene mine er fulle av strekkmerker

Men den vågale kjolen stoppet ikke den nybakte moren i å posere lekent på den røde løperen - noe som dessverre ga fotografene litt større frihet enn Teigen mest sannsynlig hadde sett for seg. På bilder fra den røde løperen fikk nemlig fotografene flere glimt av Teigens splitt, som på en rekke bilder viser langt mer enn hva mange kanskje anser som greit å vise i offentligheten. For i tillegg til den ekstreme splitten droppet nemlig skjønnheten nok en gang trusen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer