Christine Koht

Christine Koht uteble fra pressekonferanse - innlagt på sykehuset

TV-profilen er aktuell med ny bok - skrevet av podkastmakker Joachim Førsund.

CHRISTINE KOHT: Den folkekjære TV-profilen er på nytt lagt inn på sykehuset. Denne gangen med dobbeltsidig lungebetennelse. VIDEO: Joachim Førsund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag 20. august var det duket for pressekonferanse i anledning lansering av forlaget Gyldendals høstlister, og den som kanskje hadde gledet seg aller mest til den seksti minutter lange seansen var den folkekjære TV-profilen Christine Koht (53).

Hun er aktuell med boken Kohts bok, ført i pennen av den anerkjente journalisten Joachim Førsund. Det var også han som laget den prisbelønte podkasten Koht vil leve i 2019.

Men sykdom sørget for at Christine aldri fikk deltatt på pressekonferansen. Hun er nemlig blitt innlagt på sykehuset med dobbeltsidig lungebetennelse. Sakprosaforfatter Joachim Førsund innledet bokpresentasjonen med en videohilsen fra Christine fra sykesengen.

- Det er ingenting, og det her mener jeg; det er ingenting jeg synes er mer gøy enn en pressekonferanse. (...) Jeg lå i respirator for ett år siden, har vært lam, og bygget meg opp, og til og med klart å løpe i trapper. Så har han sagt pressekonferanse, og da har jeg tenkt: «Yeah, det må jeg styrke meg til». Men så skjedde det. Jeg ble kjempesyk, og så var det bare rett inn på sykehuset, forklarer Christine i videosnutten - se hele i toppen av saken!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer