Claire Ryan Crosby

Claire (3) tar nettet med storm

OK, hjertene våre smelter fullstendig av denne videoen.

HJERTEKNUSER: Lille Claire fra Utah tar internett med storm. Foto: Skjermdump fra YouTube
HJERTEKNUSER: Lille Claire fra Utah tar internett med storm. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste av oss var nokså opptatt av Disney-filmer i barndommen; enten du elsket historien om Pocahontas og John Smith, var frelst av kjærlighetsshistorien til Belle og udyret, eller ble trollbundet av magien i «Askepott». Også den «Den lille havfruen» var en stor hit hos mange – og Ariel, som vi fikk se for første gang da filmen ble utgitt på VHS i 1990, er visst like populær den dag i dag.

Dét beviser lille Claire Ryan Crosby (3); den Utah-fødte hjerteknuseren har nemlig spilt inn sin egen versjon av en av de mest populære sangene fra Disney-klassikeren, «Part Of Your World». Faren hennes, Dave, lastet opp en tilhørende video og nå tar klippet internett med storm.

«Var det noen flere enn meg som begynte å gråte av dette?», «Dette er virkelig det søteste jeg noensinne har sett», «For en nydelig prinsesse, dette gjorde dagen min mye bedre», lyder noen av kommentarene under YouTube-videoen. Se det omtalte klippet under annonsen.

LES OGSÅ: 3 søte YouTube-videoer du bare må se

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer