Egor Filipenko i «Skal vi danse: all stars»:

Comeback etter åtte år

Den tidligere dommeren returnerer til parketten i danseprogrammet.

TILBAKE: TV-seerne får snart et gjensyn med Egor Filipenko på parketten. Her i «Ska vi danse»-finalen i 2014, som han vant sammen med Agnete Kristin Johnsen Saba. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
TILBAKE: TV-seerne får snart et gjensyn med Egor Filipenko på parketten. Her i «Ska vi danse»-finalen i 2014, som han vant sammen med Agnete Kristin Johnsen Saba. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert

Egor Filipenko (34) har vært både proffdanser og dommer i «Skal vi danse», og har med andre ord medvirket i programmet i en årrekke.

Filipenko har også vunnet konkurransen to ganger, første gang med Hanne Sørvaag (42) i 2012 og deretter i 2014 med Agnete Kristin Johnsen Saba (28).

I fjor kom sjokkbeskjeden om at hans tid i programmet var over, da plassen hans i dommerpanelet ble fjernet. Også Tore Petterson (43) forsvant fra dommergruppen på fire, og inn kom Morten Hegseth (36).

- Da jeg først fikk vite det tenkte jeg: «oi sann», men vi har jo ikke kontrakt som varer evig. Hvert år venter vi på å bli spurt og man er usikker. Det er 14 sesonger jeg har vært med som danser og dommer, det har vært et eventyr å få være med, uttalte Filipenko overfor Se og Hør i fjor, etter det ble kjent at han ikke fikk være med videre som dommer.

Nå er det klart at Filipenko returnerer til danseprogrammet, men ikke som dommer.

I høstens «Skal vi danse: all stars»-sesong skal 34-åringen ta på seg danseskoene igjen, og svinge seg på parketten med ingen ringere enn Katrine Moholt (48) - som gjør comeback på parketten 16 år etter at hun vant konkurransen i den aller første sesongen i 2006.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer