Prinsesse Diana

- Da jeg var fire måneder på vei med William, kastet jeg meg ned trappene

Prinsesse Dianas personlige drama kommer frem i hemmelig lydopptak.

PRINSESSE DIANA: Dette bildet er tatt kort tid før hun fødte sin første sønn, prins William, i 1982. Her med ektemannen prins Charles og svigerforeldrene dronning Elizabeth og prins Philip.
 Foto: NTB Scanpix
PRINSESSE DIANA: Dette bildet er tatt kort tid før hun fødte sin første sønn, prins William, i 1982. Her med ektemannen prins Charles og svigerforeldrene dronning Elizabeth og prins Philip. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At ekteskapet mellom prins Charles (nå 68 år) og Diana Frances Spencer (1961-1997) var stormfullt er ingen hemmelighet. De var gift i perioden 1981 til 1996, og den nå avdøde prinsessen har gitt uttrykk for at hun gjennomgikk en tøff periode da hun var gift med prinsen av Wales. (PSST: Slik var Dianas siste måneder)

I 1991 gikk Diana til det skritt å inngå et samarbeid med den britiske forfatteren Andrew Morton (64). Planen var at han skulle skrive en biografi om henne, og i den forbindelse gjorde han flere opptak med tobarnsmoren. Deler av disse opptakene er blitt holdt hemmelig - frem til nå. 

LES OGSÅ: - Jeg kan med hundre prosent sikkerhet si at Diana ikke var gravid da hun døde

Ifølge Daily Mail skal nå biografien, «Diana: Her True Story - In Her Own Words», republiseres med detaljer fra de hittil ukjente lydopptakene. Diana snakket blant annet åpent til forfatter Andrew Morton om at da hun var fire måneder på vei med prins William (i dag 34 år) ble hun så desperat etter å få ektemannens oppmerksomhet at hun kastet seg ned trappene da paret gjestet dronningens residens Sandringham House i januar 1982.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer