Grenseløst forelsket

Da Silje fortalte at hun hadde mann og barn, fikk DaLhila sjokk

Silje Jonsson (34) hadde alltid følt tiltrekning til andre kvinner, men aldri turt å leve det livet hun ønsket.

GRENSELØST FORELSKET: DaLhila Jones og Silje Jonsson er et av de nye parene i årets sesong. Foto: Ida Bergersen
GRENSELØST FORELSKET: DaLhila Jones og Silje Jonsson er et av de nye parene i årets sesong. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fjerde sesong av «Grenseløst forelsket» hadde nylig premiere, og der blir vi kjent med noen nye par. Blant annet Silje Jonsson (34), som kommer fra den lille bygda Sula, utenfor Ålesund, og kjæresten hennes, DaLhila Jones (23), fra Chicago.

Silje har alltid følt på tiltrekning til kvinner, men hun la egne følelser til side, og fokuserte på å gjøre alle andre glade ved å leve opp til deres forventninger. Hun forteller i serien at hun levde i en slags falsk verden hvor alt så bra ut, utenfra. Men inni seg hadde hun det ikke noe bra.

Selv om Silje hadde alt hun trengte og mer til, og levde et liv med mann og barn, begynte hun å slite psykisk. Hun holdt tilbake den hun egentlig er, og utviklet angst og depresjon.

Redningen ble noe Silje ikke hadde sett for seg. Takket være tilfeldighetene, dukket det opp en video av DaLhila i Siljes Tiktok-feed.

- Hen hadde postet en video som jeg syntes var helt hysterisk morsom. Jeg lagde en duett (en slags reaksjonsvideo), hvor jeg lo rumpa av meg, sier Silje.

DaLhila fikk opp videoen av Silje, og fra den dagen startet vennskapet deres. Som etter hvert ble så mye mer enn et vennskap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.