Karoline Krüger

«Da ungene flyttet ut, tok det plutselig av»

Karoline Krüger deler innlegg som får kommentarfeltet til å gå av skaftet.

KAROLINE KRUGER: Det gikk ikke helt som planlagt da Karoline Krüger gjorde et intervju med avisa i hjembyen Bergen. Her sammen med ektemannen Sigvart Dagsland på ferie i London. FOTO: Privat
KAROLINE KRUGER: Det gikk ikke helt som planlagt da Karoline Krüger gjorde et intervju med avisa i hjembyen Bergen. Her sammen med ektemannen Sigvart Dagsland på ferie i London. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Hele Norges Karoline Krüger er i vinden som aldri før. Ikke bare har hun rocket rollen som Donna i «Mamma Mia» på Folketeateret i flere sesonger, og fortsetter høsten 2023. I tillegg inntar hun 18. august 2023 Akershus festning med tittelrollen i musikalen «Kristin Lavransdatter».

KK har tidligere intervjuet Karoline om kreften som rammet da hun var 40 år, og om da Sigvart havnet i en alvorlig trafikkulykke. I et annet KK-intervju har hun åpenhjertig fortalt om hvor tomt det ble i huset da barna begynte å bli store, og at det gjelder å finne sin rolle som voksen kvinne:

– Noe handler om å forvente respekt. Å ta erfaringene sine på alvor. Ikke tenke på tiår som har gjort deg sliten, men tiår som har gitt deg unik erfaring. Det ligger autoritet og sensualitet i å ha levd. Selv tør jeg å ­uttale meg med mye større tyngde nå enn før, sa Karoline til KK i 2022 og fortsatte:

– Livet er ikke lenger over når man er 40 år. Man slutter ikke å være lidenskapelig etter 50. Ja vel, så knirker det litt når jeg reiser meg og litt mer når jeg setter meg, og jeg legger på meg bare av å se på et stykke sjokoladekake. Men det er jo livet, og man må bare flyte med.

FULL BLOMST: Etter at Karoline Krüger fylte 50 har karriere fortsatt å ta av. Her fra fotoshoot med KK i oktober 2022. FOTO: Astrid Waller
FULL BLOMST: Etter at Karoline Krüger fylte 50 har karriere fortsatt å ta av. Her fra fotoshoot med KK i oktober 2022. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Flause på hjemmebane

Men det er ikke alle intervjuer som har gått akkurat som hun hadde tenkt. I en oppdatering på Instagram i august 2023 har Karoline Krüger lagt ut en selvironisk tekst om at hun muligens burde tenkt seg bedre om da hun sommeren 2023 ga et intervju med Bergens Tidende. I neste bilde i karusellen vises selve BT-oppslaget, som ble publisert med den velklingende tittelen:

«Da ungene flyttet ut, tok det plutselig av».

Her har mange åpenbart sett for seg all slags pikante ting som skjulte seg bak tittelen, og kommentarfeltet kokte snart over av latteremojies og kommentarer. Humordronningene Henriette Steenstrup og Linn Skåber er to av dem som har gitt seg over. Det samme har Ingrid Bjørnov og prinsesse Märtha. Sistnevnte kommenterte:

«Å herremin så gøy! Beste humoren ever!», godt krydret med hjerter og latteremojies.

– Burde visst bedre!

KK ringer Karoline og spør om hun muligens har en kommentar til responsen på innlegget?

– Var ikke det vittig? sier en lattermild Karoline, i bilen på vei fra konsert på Hvaler med ektemannen Sigvart.

– men tittelen henger godt for seg selv og jeg tror ikke jeg skal si så mye mer enn at de er kjappe på avtrekkeren i avisen og at jeg fikk som fortjent!

– Du burde visst bedre?

– Ja, jeg burde skjønt at det kom til å komme en rekyl!

BURDE SKJØNT DET!: Karoline Krüger mener hun har seg selv å takke for overskriften i Bergens Tidende i 2023. FOTO: Astrid Waller
BURDE SKJØNT DET!: Karoline Krüger mener hun har seg selv å takke for overskriften i Bergens Tidende i 2023. FOTO: Astrid Waller Vis mer

På spørsmål om hva hun tror folk muligens ser for seg når de leser tittelen, svarer hun:

– Det tror jeg vi lar leve videre i folks fantasi! Men ryktene sier at det bare var to setninger som ble ytret mellom døtrene våre da de så overskriften. Emma sendte lenken på sms til søsteren med ordet: «Revenge», og Sophie svarte med «I'm on it!».

Tar over venninnens rolle

Karoline forteller at hun gleder seg til premieren av Kristin Lavransdatter på festningen, og er er stolt over å ha tatt over stafettpinnen etter venninnen Herborg Kråkevik, som i en årrekke har spilt forestillingen.

– Det er en utrolig mektige forestilling og de murkledde Akershus-omgivelsene dunster jo av historie og levd liv. Og med stabsmusikken blir det intenst, med mye kjærlighet og tragedie, sier Karoline.

– Masse lykke til med premieren. Eller Break a leg, som det heter.

– Haha. I mitt tilfelle har jeg tendens til å brekke hoften dagen før premieren, så til meg sier man tvi tvi, avslutter Karoline.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer