Friends

Dagen etter spontanaborten måtte «Friends»-stjernen spille inn denne scenen

- Det var helt grusomt å skulle være morsom, minnes Courteney Cox.

FRIENDS: I denne episoden, fra våren 2002, blir Rachel Green (Jennifer Aniston) mor for første gang. FOTO: Warner Bros. Television
FRIENDS: I denne episoden, fra våren 2002, blir Rachel Green (Jennifer Aniston) mor for første gang. FOTO: Warner Bros. Television Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2002 kunne endelig Friends-fansen juble; av-og-på-paret Rachel Green (Jennifer Aniston) og Ross Gellar (David Schwimmer) ble foreldre for første gang til en liten jente!

I den todelte episoden, som fikk tittelen «The One Where Rachel Has a Baby», var alt bare fryd og gammen på TV-skjermen, men i kulissene gikk skuespiller Courteney Cox (57) gjennom et privat helvete. Hun spilte karakteren Monica Geller.

Cox har tidligere vært åpen om at hun gikk gjennom hele syv spontanaborter før hun ble mor til datteren Coco i 2004.

Én av dem skjedde samtidig med innspillingen av fødselsepisoden med Rachel Green - og det ble spesielt sterkt og vanskelig for Cox.

- Jeg husker at jeg gik gjennom en spontanabort og at Rachel fødte. Det skjedde samtidig. Herregud, det var helt grusomt å skulle være morsom, har Cox tidligere sagt til TV-kanalen NBC, ifølge The Sun.

Courteney Cox er senere blitt diagnostisert med en genmutasjon kalt MTHFR, som kan bidra til å øke risikoen for spontanabort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer