Fifty Shades:

Dakota Johnson kunne ikke vise rumpen sin i «Fifty Shades of Grey»

Det er ikke skuespiller Dakota Johnsons rumpe vi har sett på i de heite «Fifty Shades of Grey»-scenene!

FIFTY SHADES; Det var ikke Dakota Johnsen (28) som spilte den nakne rumpen til Anastasia Steele! FOTO: NTB Scanpix
FIFTY SHADES; Det var ikke Dakota Johnsen (28) som spilte den nakne rumpen til Anastasia Steele! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Visste du at de måtte caste inn noen til å spille Anastasias nakne rumpe under innspillingen av den første Fifty Shades-filmen? Den Oskarnominerte filmfotografen Seamus McGarvey har avslørt at Dakota Johnsons (28) rumpe aldri ble vist på skjermen. Hvorfor? Den «etablerte» sannheten skal ha vært at piskescenene ville komme til å bli for smertefulle for henne. Pssst, her er vår anmeldelse av «Fifty Shades Freed»!

Johnson har også selv uttalt: «Man ser et nærbilde av meg som blir pisket med et belte. Det var ikke min rumpe, for jeg ville ikke bli pisket med belte» til Daily Star.

People har imidlertid meldt at rumpe-stuntet slettes ikke handlet om at hun var sjenert eller engstelig! Teamet skal ha sett seg nødt til å bytte ut skuespillerens rumpe med en annens på grunn av en tatovering. Johnsons tatovering skal nemlig ikke ha passet til uskyldige Anastasias rollekarakter!

- Jeg hadde gleden av å caste en ikke-tatovert rumpe, bekrefter filmfotografen Seamus McGarvey og beskriver mange av situasjonene som skjedde under innspillingen som helt surrealistiske.

LES OGSÅ: 50 ting du ikke visste om Fifty Shades!

Christian Grey (Dornan) og Anastasia Steele (Johnson) i scene er fra kinoaktuelle Fifty Shades Freed. Har du sett den enda? Foto: NTB Scanpix
Christian Grey (Dornan) og Anastasia Steele (Johnson) i scene er fra kinoaktuelle Fifty Shades Freed. Har du sett den enda? Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var ikke bare-bare å spille inn sex-scenene til filmen. Både Johnson og Jamie Dornan (Christian Grey) skal ha hatt et dekke over sine edle deler, noe som førte til at filmen krevde mye etterarbeid.

Johnson forteller til Marie Claire at hun måtte ha på seg en slags stringtruse med klister og uten strikk rundt. Underveis i innspillingen ble naturlig nok klisteret dårligere, og til slutt måtte de feste det på kroppen hennes med superlim!

- Det er ikke vondt eller noe, altså, det er jo så vidt noe som helst. Men man får vel en slags følelse av å være tildekt. Det er veldig sært, forteller hun.

Kjønnshårene vi ser på Anastasia er heller ikke ekte, og på samme måte skal noe av piskingen med belte være gjort ved hjelp av digitale bilder.

LES OGSÅ: Jamie Dornan avslører hvorfor vi aldri får se han helt naken

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer