Dakota Johnson tettet mellomrommet mellom fortennene - skuffet fansen

- Dette er noe av det tristeste jeg har sett.

FØR OG NÅ: Skuespiller Dakota Johnson hadde inntil nylig et sjarmerende mellomrom mellom tennene, men har valgt å tette det igjen. Det har skuffet fansen. FOTO: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Skuespiller Dakota Johnson hadde inntil nylig et sjarmerende mellomrom mellom tennene, men har valgt å tette det igjen. Det har skuffet fansen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Dakota Johnson (29), fikk stående applaus da hun i 2017 stilte opp i Vanity Fair-videoen «How Much Stuff Can Dakota Johnson Fit in Her Gap Teeth?».

Vis mer Vis mer

I videoen viser hun at hun har selvironi med tanke på mellomrommet hun har mellom fortennene, og er dermed blitt et forbilde for folk som har hatt dårlig selvfølelse - nettopp på grunn av mellomrom mellom tennene. (PSST: Derfor kunne ikke Dakota Johnson vise rumpen sin i «Fifty Shades of Grey»!)

Men i begynnelsen av august møtte hun opp på filmpremieren «The Peanut Butter Falcon» i Los Angeles, og viste frem sitt «nye» smil. Det var tydelig at 29-åringen har fått utført et kosmetisk grep - ettersom mellomrommet mellom fortennene var tettet igjen.

SKJULTE TENNENE: Når Dakota Johnson tidligere har stilt opp på rød løper, har hun hovedsakelig smilt med lukket munn. Kan det være fordi hun ikke var komfortabel med mellomrommet mellom tennene? FOTO: NTB Scanpix
SKJULTE TENNENE: Når Dakota Johnson tidligere har stilt opp på rød løper, har hun hovedsakelig smilt med lukket munn. Kan det være fordi hun ikke var komfortabel med mellomrommet mellom tennene? FOTO: NTB Scanpix Vis mer

- Skal gråte meg selv i søvn igjen

Dette har nå fått fansen til å riste på hodet, og det er tydelig at de er skuffet over at skuespilleren har gått til det skritt å fjerne mellomrommet.

På Twitter har flere uttrykt sin skuffelse: «rest in peace», «dette er noe av det tristeste jeg har sett» og «jeg våknet opp til den kjipe nyheten, og nå skal jeg gråte meg selv i søvn igjen» er noen av kommentarene fra fansen på sosiale medier:

Noen dager etter at fansen hadde uttrykt sin store sorg, stilte Dakota Johnson opp hos den populære talkshowverten Jimmy Fallon. Her forklarte hun hva som hadde skjedd med mellomrommet mellom fortennene.

- Jeg hadde nakkeproblemer og tannlegen foreslo at jeg skulle ta av tannreguleringen jeg har gått med i noen år, for å se om det hjalp. Dette gjorde at tennene vokste sammen, og at glippen mellom fortennene ble tettet igjen, forklarer hun til Jimmy Fallon.

Men hun bedyrer at også hun synes det er leit at tennene hennes har vokst sammen.

- Ja, det er veldig trist at glippen er borte. Men kanskje den kommer tilbake en dag, dersom jeg begynner med tannregulering igjen!

Se hele Jimmy Fallon-intervjuet under:

Vis mer Vis mer

Tilbake med Chris Martin?

29-åringen har vært i et «av-og-på»-forhold med den britiske artisten Chris Martin (42) siden januar 2018.

Tidligere i sommer begynte ryktene om at de to hadde funnet tilbake til hverandre å svirre, skriver Page Six, ettersom det dukket opp flere bilder av et tilsynelatende forelsket par på stranden i The Hamptons.

SAMMEN IGJEN?: Chris Martin og Dakota Johnson fant lykken i januar 2018. De har vært i et «av-og-på»-forhold siden den gang, men skal visstnok ha funnet tilbake til hverandre i sommer. Dette bildet er tatt i februar 2018. Skuespiller Drew Barrymore til venstre. FOTO: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN?: Chris Martin og Dakota Johnson fant lykken i januar 2018. De har vært i et «av-og-på»-forhold siden den gang, men skal visstnok ha funnet tilbake til hverandre i sommer. Dette bildet er tatt i februar 2018. Skuespiller Drew Barrymore til venstre. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Dakota Johnsen, som er datteren til skuespillerne Don Johnson (69) og Melanie Griffith (61), slo gjennom i den erotiske dramafilmen «Fifty Shades of Grey» i 2015, og har siden spilt i filmer som «How to Be Single» (2016) og «Bad Times at the El Royale» (2018).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer