Chrissy Teigen

Datteren (4) tjuvlånte telefonen - fikk sjokk da hun sjekket bildearkivet!

Luna smeltet hjertet til mamma Chrissy Teigen.

CHRISSY TEIGEN: Den amerikanske modellen og tobarnsmoren Chrissy Teigen ble sjarmert i senk da hun så hva datteren hadde tatt bilde av på mobiltelefonen hennes. Her med pappa John Legend på tur i New York i fjor vår. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modell Chrissy Teigen (34) elsker å dele stort og smått på sosiale medier fra familielivet med barna Luna (4), Miles (1) og artist-ektemannen John Legen (41).

Nylig la hun ut et innlegg på Insta-story på @chrissyteigen, som fikk følgernes hjerter til å smelte - datteren Luna hadde nemlig overrasket mamma Chrissy med noen helt spesielle bilder.

«Jeg sa til Luna at tottelottene hennes gjør meg mer glad enn noe annet i hele verden. Jeg forklarte at når jeg føler meg nedfor, så gjør de meg glad. Jeg åpnet bildearkivet og fant 100 bilder hun har tatt i det skjulte!», skrev Chrissy til et bilde av datterens søte tottelotter.

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

Chrissy Teigen og ektemannen John Legend har vært kjærester siden de møttes på midten av 2000-tallet i forbindelse med innspillingen av Legends musikkvideo «Stereo». I september 2013 giftet de seg i en romantisk seremoni ved Lake Como i Italia.

Ønsker å lære den norske kulturen bedre å kjenne

I 2017 holdt John Legend konsert i Norge - et land han har et spesielt forhold til, ettersom det var nettopp her han fikk sin aller første #1album-utmerkelse på hitlistene.

Men det er ikke bare dette som gjør at Norge har en spesiell plass i hjertet til John Legend. Hans svigerfar Ron Teigen Sr. har nemlig norske aner. Til KK fortalte Legend i 2017 at han og kona Chrissy Teigen håper at de en dag får tid til å lære den norske kulturen bedre å kjenne.

- Chrissys far er halvt norsk og halvt tysk. Hennes mor er thai. Mr. Teigen vokste opp i et område i Washington med mange norsk-amerikanere, og føler definitivt en sterk tilknytning til sin norske arv. Chrissy har vært i Norge med meg før, og vi håper at vi kan lære mer om hennes norske arv i fremtiden. Kanskje vi kan finne ut av hvilken by hennes slektninger er fra, og reise dit på besøk, sa han til KK den gang.

Men det blir neppe med det første at ekteparet Teigen/Legend får dratt til Norge for å utforske hennes slekt nærmere - nå er det fullt fokus på å holde seg hjemme og unngå store folkemengder.

Hjemmelivet hos familien Teigen/Legend er også vel dokumentert på sosiale medier, og det var mange som lot seg begeistre av John, Chrissy og Luna, som ga live intimkonsert fra hjemmet sitt i New York.

Hele konserten kan du se under:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer