Zara Tindall

- Datteren vår Mia har hjulpet oss gjennom den tunge tiden

Zara Tindall mistet sitt ufødte barn. Nå åpner ektemannen opp.

SPONTANABORT: Rundt juletider i fjor mistet Zara Tindall sitt ufødte barn. Nå åpner ektemannen Mike Tindall opp, og forteller at datteren Mia (3) har vært en stor trøst for ekteparet. Dette bildet er tatt i 2016. Foto: NTB Scanpix
SPONTANABORT: Rundt juletider i fjor mistet Zara Tindall sitt ufødte barn. Nå åpner ektemannen Mike Tindall opp, og forteller at datteren Mia (3) har vært en stor trøst for ekteparet. Dette bildet er tatt i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rundt juletider i fjor kom den gledelige nyheten om at dronning Elizabeths (90) barnebarn Zara Tindall (36) ventet sitt andre barn - men på selveste julaften annonserte pressetalsmannen til Zara og ektemannen Mike Tindall (38) at de to hadde mistet sitt ufødte barn. (PSST: Slik ble Claire Foy forvandlet til dronning Elizabeth II)

Én ting man lærer i en slik situasjon er hvor mange andre mennesker som har vært gjennom det samme

I et intervju med The Times åpner den tidligere rugby-stjernen Mike opp om konas spontanabort.

- Én ting man lærer i en slik situasjon er hvor mange andre mennesker som har vært gjennom det samme, sier den tidligere rugby-spilleren.

LES OGSÅ: Dronning Elizabeth nektet lillesøsteren å få sitt livs kjærlighet

- Mia har lyst opp hverdagen vår i den tunge tiden

For ekteparet ble datteren Mia (3) en stor trøst i den tunge tiden. 

- Uansett hvor nedfor vi har vært eller hvor tungt vi har hatt det har Mia lyst opp hverdagen vår. Da jeg spilte rugby så jeg henne knapt, men nå får jeg endelig tatt del i oppveksten hennes. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer