David Beckham gjorde narr av konas utseende

- Hvor hvite er ikke tennene til mamma? De er som Ross' fra Friends!

BECKHAM: David og Victoria Beckham har vært gift i over 20 år, og er ikke fremmed for å gi hverandre litt hjertelig tyn på sosiale medier. VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 4. juli i år har den tidligere proff-fotballspilleren David Beckham (45) og kona Victoria Beckham (45) vært gift i hele 21 år.

Ekteskapet har vært preget av mange opp- og nedturer, men de siste årene har ekteparet vist at de er et solid par, som har knyttet sterke familiebånd med sine fire barn Brooklyn (21), Romeo (17), Cruz (15) og Harper (8).

Og etter over 20 års ekteskap er ikke David og Victoria fremmed for å gi hverandre litt hjertelig tyn på sosiale medier. De er begge svært aktive på sosiale medier, og det samme er de eldste barna deres.

Som oftest handler Instagram-postene de deler med følgerne sine om store og små begivenheter i livene deres, hvor de heier på hverandre og viser støtte, men de er ikke fremmed for å spøke med hverandre også.

Får tyn for at hun «aldri» smiler

Nylig la sønnen Cruz ut et tilbakeblikk-bilde av seg selv og mamma Victoria, fra noe som ser ut som et deilig spa-opphold. Begge to er ikledd morgenkåper, og mamma Victoria, som tar selfien av seg selv og sønnen, smiler fra øre til øre.

Hun har fått mye tyn for at hun «aldri» smiler, og dette påpeker sønnen at hun jo faktisk gjør. I kommentarfeltet har pappa David kommentert, og gjør hjertelig narr av konas kritthvite tenner.

Se dette innlegget på Instagram

Apparently my mum does smile 😃❤️

Et innlegg delt av C (@cruzbeckham)

«Hvor hvite er ikke tennene til mamma? De er som Ross' fra Friends!», skriver han til bildet.

David Beckham sikter til episode 8, sesong 6, av den populære TV-serien Friends, der Ross Geller (spilt av David Schwimmer) skal på date, og bleker tennene sine for å ta seg best mulig ut.

FOTO: Skjermdump fra Instagram
FOTO: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Episoden heter The One With Ross' Teeth, og ble sendt i 1999 - samme året som David og Victoria Beckham giftet seg.

I kommentarfeltet er det flere som ler hjertelig av David Beckhams spøk, og mange kommenterer at hun har et vakkert smil og at det er barna hennes som får henne til å smile fra øre til øre.

Ektemannens hobby fikk Victoria til å rive seg i håret

Victoria Beckham har også selv tidligere gjort narr av ektemannen. Tidligere i år la Victoria ut en story på Instagram, der hun river seg i håret på grunn av ektemannens altoppslukende hobby - nemlig å bygge Lego!

«Nå er han igang igjen. Dette slottet holder på å ødelegge livet mitt», skrev hun til et Instastory-bilde av mannen som sitter oppslukt i Lego-byggingen.

Og i videosnutten sier hun:

«Hvor lenge skal du holde på, David? 20 minutter? Det står på esken at det er fra 11 år, men du er 44».

David Beckham selv tok det hele med et stort smil.

God å se at ekteparet gjennom straks 21 år er lite selvhøytidelige og har bevart humoren og barnligheten overfor hverandre!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer