Kjendisbrudd:

De 20 mest hjerteskjærende kjendis-bruddene i 2017

Sukk... Hva skjedde egentlig med Selena Gomez og The Weeknd?

KJENDISBRUDD: Vi er fremdeles sjokkerte over at Selena Gomez og The Weeknd har gått fra hverandre, og enda mer sjokkerte over at ryktene sier at hun vurderer å gi Justin Bieber en ny sjanse. Hva skjedde, Selena? FOTO: NTB Scanpix
KJENDISBRUDD: Vi er fremdeles sjokkerte over at Selena Gomez og The Weeknd har gått fra hverandre, og enda mer sjokkerte over at ryktene sier at hun vurderer å gi Justin Bieber en ny sjanse. Hva skjedde, Selena? FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

2017 har ikke behandlet kjærlighetslivet til kjendisene spesielt godt. Det er ikke måte på hvor mange etablerte ekteskap og lovende nyforelskelser som har gått i vasken.

Vi må innrømme at vi tørket en tåre da den blomstrende romansen til Orlando Bloom (40) og Katy Perry (33) gikk i vasken, eller da Ewan McGregor (46) og kona Eve Mavrakis (51) bestemte seg å separeres etter hele 22 år med ekteskap.

Om man ikke klarer å finne ekte kjærlighet i Hollywood sin eventyrverden, hvor i all verden skal vi finne det da? Vi har samlet de mest hjerteskjærende og overraskende bruddene, slik at du kan se hvem som faktisk er tilbake på markedet, nå som vi straks runder 2018.

LES OGSÅ: Disse kjendisbruddene sjokkerte oss mest i 2016

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer