Kim Dahl i «Forræder»

– De andre viste psykopatiske trekk

Radioprofilen Kim Dahl oppdaget en ny side av seg selv under innspillingen av «Forræder» - og var overrasket over at ikke flere gjorde det samme.

FORRÆDER: Kim Dahl har oppgaven som lojal og skal sammen med de andre lojale prøve å avsløre de tre forræderne blant dem. FOTO: Ole-Martin Sandness/TV 2

FORRÆDER: Kim Dahl har oppgaven som lojal og skal sammen med de andre lojale prøve å avsløre de tre forræderne blant dem. FOTO: Ole-Martin Sandness/TV 2

Vis mer
Publisert

Tapofobi er frykten for å bli begravet levende. Det var en av utfordringene seerne kunne være vitne til i forrige ukes episode av TV 2-satsingen «Forræder» med Mads Hansen som programleder.

Radioprofil Kim Dahl (33) var en av dem som fikk nettopp denne utfordringen. For at laget skulle bestå oppgaven, var de avhengig av at alle de fem deltakerne gjennomførte prøven.

Langrennsløper Emil Iversen, forfatter Anne B. Ragde, tidligere politietterforsker og forfatter Jørn Lier Horst og skuespiller Chengiz Al så ut til å ta utfordringen på strak arm.

Men Kim kviet seg. Oppgaven var at de skulle begraves i en kiste og bli liggende i 20 minutter.

Sprikende pakkeliste

Til KK omtaler radioprofilen seg som at hun er i «ganske dårlig fysisk form», og innrømmer samtidig at hun var livredd for fysiske oppgaver. 33-åringen var usikker på hva hun takket ja til, men syntes konseptet hørtes spennende ut.

Da hun fikk pakkelisten i forkant av innspilling, inneholdt den alt fra penklær til treningstøy, ulltøy, fjellsko og badetøy. Ikke visste deltakerne hvor eller hva de skulle, heller. Frykten for fysiske oppgaver hun ikke ville være komfortabel med å gjennomføre, var veldig tilstedeværende. Og oppgavene kom på løpende bånd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer