The Last of Us:

- De blir nødt til å bli vant til det

The Last of Us-stjernen slår tilbake mot kritikken vedrørende en helt spesiell episode i den populære serien.

THE LAST OF US: Bella Ramsey har raskt blitt en av de mest omtalte og populære skuespillernavnene. Mange husker henne kanskje fra Game of Thrones, nå dreper hun zombier i den postapokalyptiske serien The Last og Us.
THE LAST OF US: Bella Ramsey har raskt blitt en av de mest omtalte og populære skuespillernavnene. Mange husker henne kanskje fra Game of Thrones, nå dreper hun zombier i den postapokalyptiske serien The Last og Us. Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at den dystopiske HBO-serien «The Last of Us» er den store seriesnakkisen for tiden. Handlingen treffer nok blink med tanke på at den speiler et samfunn knekt av pandemi, om enn med en smule skumlere konsekvenser.

Dessuten er serien basert på Play Station-spillet med samme navn og hovedrolleinnhaverne har høstet mye ros for sine gode tolkningen av karakterene de spiller.

En av de som spiller hovedrollene er Bella Ramsey, som gjorde sitt store gjennombrudd i «Game of Thrones». Nå dreper hun zombier sammen med Pedro Pascal, som har den andre hovedrollen i «The Last of Us».

Pedro Pascal og Bella Ramsey har blitt hyllet for god kjemi og godt skuespill i årets første, store snakkisserie, The Last of US. Her er de sammen under premieren på serien i begynnelsen av januar. FOTO: NTB.
Pedro Pascal og Bella Ramsey har blitt hyllet for god kjemi og godt skuespill i årets første, store snakkisserie, The Last of US. Her er de sammen under premieren på serien i begynnelsen av januar. FOTO: NTB. Vis mer

Høydepunkt

Serien har blitt hyllet for hvordan den viser den rørende kjærlighetshistorien mellom Bill og Frank. De to finner hverandre og blir værende sammen under nesten helt umulige forhold før de til slutt ender livet sammen på en (etter Franks mening) «romantisk» måte. Denne episoden har også blitt ansett som et av sesongens høydepunkter, skriver Deadline.

Men det er også seere som har uttrykt sin misnøye med de homofile karakterene. Det, derimot, bryr ikke Balla Ramsey seg om. Hun sier ganske enkelt at folk er nødt til å bli vant til det.

- Jeg vet at folk vil tenke hva de vil uansett. Men de blir nødt til å bli vant til det. Hvis man ikke vil se på en serie fordi den har en homofil storyline eller en karakter som er transperson, så er det opp til dem selv, og tapet er deres eget, sa den unge skuespilleren i et åpenhjertig intervju med GQ.

Kommer av trass

Hun sier videre at hun ikke er spesielt nervøs for seernes reaksjoner ettersom sesong to av The Last of Us vil komme til å ha enda flere skeive karakterer- hvis serien fortsetter å være tro mot handlingen i spillet det er basert på.

- Det kommer ikke til å gjøre meg redd. Jeg tror det kommer av trass, la hun til.

Ramsey ser frem mot at hennes egen karakter, Ellie, utvikler seg i andre sesong hvor den Ellie vi da får møte er eldre, tøffere og i et forhold med en kvinne; Dina.

- Det er sannsynligvis noen deler hvor Ellie er på egen hånd, men jeg liker det faktum at hun også har Dina nå, sa hun.

28. januar gikk HBO ut og sa at de har takket ja til sesong to av den populære serien, noe fansen nok setter veldig pris på.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer