Mesternes mester 2022

- De første to årene av min datters liv, var jeg en dårlig pappa

Den tidligere skistjernen Øystein Pettersen var så mye borte at datteren ikke kjente ham igjen.

MESTERNES MESTER 2022: Den tidligere langrennsutøverne Øystein Pettersen med kona Ellen Sandbakken under Idrettsgallaen på Hamar i 2017. FOTO: Jon Olav Nesvold / NTB
MESTERNES MESTER 2022: Den tidligere langrennsutøverne Øystein Pettersen med kona Ellen Sandbakken under Idrettsgallaen på Hamar i 2017. FOTO: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av Mesternes mester er godt i gang, og den tidligere langrennsløperen Øystein Pettersen (39) viser at han er verdig en ny sjanse i den populære NRK-konkurransen.

I fjor ble 39-åringen nødt til å trekke seg i første episode, etter at han pådro seg en skade i en av konkurranseøvelsene.

Men han har briljert i flere øvelser denne sesongen, og spesielt da han viste at han har en vilje av stål i 90-grader'n - der han satte ny rekord med hele 60 minutter!

Var altfor mye borte

I femte episode av programmet åpner Øystein opp om tiden som langrennsutøver, og hvordan det har vært for ham å kombinere toppidrettsliv med farsrollen. Også et av mange temaer han tar opp i boken Helt konge! - en dritenkel metode for alle som vil lykkes med alt de gjør! som kom ut på nyåret.

Han erkjenner at det til tider har vært tøft å prioritere idretten fremfor barna Oda (9) og Sigurd (6).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer