Julia Roberts

De har spilt i noen av verdens største filmer: Men hvor begynte de karrieren?

Noen av verdens mest kjente kvinnelige skuespillere begynte alle i små roller.

STJERNER: Noen av verdens største kvinnelige skuespiller startet alle sin karriere som unge talenter. Hvilken film var deres første hovedrolle? En av dem spilte pizzaservitør, mens en annen hadde hovedrolle som hacker. Se den fullstendige lista i saken!  Foto: NTB scanpix
STJERNER: Noen av verdens største kvinnelige skuespiller startet alle sin karriere som unge talenter. Hvilken film var deres første hovedrolle? En av dem spilte pizzaservitør, mens en annen hadde hovedrolle som hacker. Se den fullstendige lista i saken! Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Vi har vel alle én eller kanskje flere favorittskuespillere. Min er uten tvil Julia Robert. «Pretty Woman» (sjekk hvordan skuespillerne ser ut i dag), «Notting Hill» og «Runaway Bride» har jeg sett så mange ganger at jeg har mistet tellingen. Så i fjor bestemte jeg meg derfor for å finne den aller første filmen Roberts hadde hovedrolle i. Året var 1988, filmen var «Mystic Pizza» og Roberts hadde rollen som Daisy Arujo. Hvor bra film det var er jeg fortsatt usikker på, selv om jeg har sett den to ganger. Men for meg ble dette starten på mitt eventyr inn i Julia Roberts' skuespillerverden.

LES OGSÅ: 11 kjendiser som gjorde ektefelle ut av elskerinnen 

Men det er ikke bare Roberts som startet karrieren i en litt mindre og spesiell film. For alle må begynne et sted og derfor spurte jeg resten av gjengen i KK.no-redaksjonen om hvilke kvinnelige skuespillere de hadde på sin topp tre-liste. Mange av de samme navnene dukket opp og med en liten tur ned memory lane fant vi mange godbiter fra 70-, 80- og 90-tallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer